INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA - JUVENTUS 0-1

VIDEO Juventus răspunde acuzaţiilor după victoria controversată cu Catania: "Arbitrul a greşit, nu e un complot!" :X

Giovinco a sărbătorit la finalul meciului cu Catania o victorie nemeritată Foto: reuters
Giovinco a sărbătorit la finalul meciului cu Catania o victorie nemeritată Foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 19:04

Directorul general al lui Juventus, Giuseppe Marotta,  respinge ideea unui complot legat de controversata sa victorie din meciul cu Catania, scor 1-0, din campionatul Italiei, partidă marcată de erori de arbitraj, informează AFP.

Juventus a învins Catania, duminică, scor 1-0, dar sicilienii au avut un gol al lui Gonzalo Bergessio anulat pe motiv de ofsaid. Conform imaginilor televizate, argentinianul nu era în poziţie de ofsaid. Juventus s-a impus datorită unui gol al lui Arturo Vidal, reuşit după un ofsaid al lui Niklas Bendtner la începutul acţiunii.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

După meci, preşedintele clubului Catania, Nino Pulvirenti, a vorbit despre "moartea fotbalului", acuzîndu-i pe cei de pe banca echipei Juventus că au influenţat arbitrul, iar un site irlandez de pariuri a anunţat că returnează banii celor care au mizat pe o victorie a sicilienilor.

"Sînt de acord, arbitrul a greşit. Dar respingem categoric orice idee de complot. Au mai existat erori în meciurile precedente şi anul trecut Juve a avut de suferit", a declarat luni directorul general al grupării Juventus, Giuseppe Marotta.

Pulvirenti a mai spus, după meciul din week-end, că este scandalos ceea ce s-a întîmplat la acel joc: "Am acceptat mereu erorile arbitrilor, dar este prea mult. Juve nu pierde de 48 de meciuri? Dacă situaţia va continua astfel poate rămîne invincibilă pe viaţă".

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cetateanu
cetateanu  •  30 Octombrie 2012, 11:25
Postat de princeofpersia pe 30 Octombrie 2012, 10:42

La albitrajele alea si Pescara ar fi de neinvis. Daca Juve e asa tare, de ce nu e in stare sa castige vreun meci in UCL? United, Barcelona si Juventus, marile campioane ale albitrilor:))

Care sunt "arbitrajele alea"? Ca eu nu-mi amintesc decat de meciul asta, si sezonul trecut de meciul de la AC Milan, cu acel gol neacordat lui Muntari, si in care meci si Matri a avut un penalty neacordat, dar tu, desigur, nu tii minte asta. E greu, intr-adevar, nu ajunge ca anul trecut Juventus a primit doar un singur 11 metri in tot campionatul, cum apare o greseala cum sar diversi sa generalizeze, sa pluseze, sa exagereze. Daca mai tii minte macar un meci in care Juve sa fi beneficiat decisiv de pe urma arbitrajelor, adu-l in discutie. Daca nu, macar ai decenta de a nu generaliza.

princeofpersia
princeofpersia  •  30 Octombrie 2012, 10:42
Postat de superlativizat pe 29 Octombrie 2012, 21:19

Sambata aveti la Juve, iar plecati cu capul plecat de acolo. Ce e asa de greu sa recunoasteti ca in momentul de fata nu exista echipa in italia care s-o bata pe Juve?

La albitrajele alea si Pescara ar fi de neinvis. Daca Juve e asa tare, de ce nu e in stare sa castige vreun meci in UCL? United, Barcelona si Juventus, marile campioane ale albitrilor:))

juvemm
juvemm  •  30 Octombrie 2012, 10:34

De ce nu s-a scris atat dupa meciul Sampdoria - Napoli? Unde Sampdoriei i s-a refuzat un penalty si eliminare pentru De Santis pentru ca dupa 5 min arbitrul sa dea penalty si eliminare pentru Sampdoria la un fault inexistent, si cel mai important, la 2m in afara careului? De ce? De ce nu se face aceiasi zarva pentru golul castigator inscris de El Sharaawy dupa un offside evident la Abate? De ce? ... Juve a fost mereu lovita pentru ca 90% din presa italia ii controlata de cele doua milaneze ..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează