INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juventus Torino transferă și de la Barcelona! După Cristiano Ronaldo, italienii dau o lovitură și marii rivale din Spania

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 19:52

Juventus Torino l-a transferat pe Pablo Moreno (16 ani), unul dintre cei mai prolifici fotbaliști din istoria La Masia, celebra academie a Barcelonei.

Pablo Moreno este un atacant spaniol cu peste 200 de goluri marcate la grupele de copii și juniori ale Barcelonei. Moreno a fost astăzi prezentat oficial de Juventus, care a plătit pentru el 3 milioane de euro, anunță presa din Peninsulă.

marcelo

Moreno este un vârf clasic de careu, puternic, cu reflexe excelente și foarte agil. Presa din Italia scrie că are o capacitate de efort mult superioară celor de vârsta lui și contribuie des la faza de construcție.

Vezi și: Pleacă de la Barcelona! Cele două cluburi au ajuns la un acord și Lucas Digne merge în Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  29 Iulie 2018, 00:17
Postat de romeverest pe 28 Iulie 2018, 22:36

Oare de ce cumpara de la Barcelona, cand Juventus ar putea veni la Fcsb si sa-l cumpere pe Man, fotbalist pe care Becali viseaza sa-l vanda cu 100 de mil. de euro ??

Ca sa iasa la iveala prostia din capu-tul tau, mic si pricajit!

romeverest
romeverest  •  28 Iulie 2018, 22:36

Oare de ce cumpara de la Barcelona, cand Juventus ar putea veni la Fcsb si sa-l cumpere pe Man, fotbalist pe care Becali viseaza sa-l vanda cu 100 de mil. de euro ??

andrei.33
andrei.33  •  28 Iulie 2018, 21:27

Atacant de origine spaniola? ce mai e si aia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează