INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO Karius nu se dezminte! Gafa facută la primul meci al lui Liverpool după finala Ligii cu Real

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 19:14

Liverpool a bifat sâmbătă primul meci de la finala de tristă amintire cu Real Madrid, pierdută cu 1-3 de "cormorani". Echipa lui Jurgen Kloop s-a impus cu 7-0 în fața lui Chester, formația din a cincea ligă engleză.

Karius, portarul lui Liverpool, a început noul sezon în aceeași notă în care l-a încheiat pe precedentul, când a gafat inexplicabil la golurile lui Benzema și Bale din finala Ligii.


*Karius gafează la șutul lui Gareth Bale din finala Ligii // FOTO: Guliver/Getty Images

La antrenamentul de dinaintea partidei cu Chester, neamțul din poarta lui Liverpool a comis o gafă asemănătoare cu cea de la golul lui Gareth Bale, scăpând în poartă un șut al unui coleg.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1767793969921806
Doru Ioan Sancelean  •  08 Iulie 2018, 22:13

Un articol nesemnat este unul scris de un Neicanimeni. Ziaristule, vezi ca mai sunt articole pe tema asta si in ziare de limba engleza si germana. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  08 Iulie 2018, 21:53

Poate că ar fi trebuit insistat pentru Buffon. Și pentru vreo doi fundași buni ! Tare aș vrea ca Liverpool Fc să ia titlul în Premier League! You’ll never walk alone !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează