INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM

VIDEO Kilerii de granzi! ”Ciocănarii” lui Slaven Bilici au lovit din nou, 2-1 pe terenul lui City: ”Victoria asta e o surpriză și pentru noi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2015 02:45

Slaven Bilici e omul momentului în Anglia. West Ham a reușit să le răpună în acest start de sezon pe Arsenal, 2-0, și pe Liverpool, 3-0, iar sîmbătă a făcut o nouă victimă: liderul Manchester City, 2-1.

”Cetățenii” cîștigaseră la pas primele cinci partide și nu primiseră nici un gol. După 572 de minute de invincibilitate, reduta a cedat la reușita lui Victor Moses. Sakho a făcut 2-0, iar în prelungirile primei reprize De Bruyne a stabilit scorul final.

Click aici pentru VIDEO!

”Trebuie să recunoaștem, e o surpriză și pentru noi această victorie. Jocul a fost diferit față de cele cu Arsenal și cu Liverpool. Cu tot respectul pentru aceste echipe, dar City e cea mai bună din Premier League în acest moment.

Știam că trebuie să marcăm mai mult de un gol ca să obținem ceva, să alergăm ca nebunii și să fim norocoși. A fost foarte dificil, dar nu imposibil, să îi oprim timp de 90 de minute. Ar fi fost corect dacă ne-ar fi egalat, dar și noi am mai avut ocazii”, a spus Bilici după meci.

”E o linie fragilă între încredere și aroganță sau între încredere și lene. E greu să nu ne ia valul puțin, dar aici intervin eu. E treaba mea să le bag în cap că sîntem buni, dar că trebuie să știm ce să facem ca să fim buni. Nu sîntem Real Madrid, dar ne descurcăm destul de bine pentru moment”
Slaven Bilici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  20 Septembrie 2015, 22:40

Bue fscb .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează