INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EREDIVISIE

VIDEO King Kuyt! Vedeta lui Feyenoord a reușit un hattrick cu Heerenveen

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 17:04

Dirk Kuyt a ajuns la 35 de ani și a decis ca în acest sezon să revină "acasă", la Feyenoord, echipa care l-a dat în 2006 la Liverpool.

VEZI VIDEO

Echipa pare mai capabilă ca oricînd să-i poată sufla titlul lui Ajax sau PSV în acest sezon, iar Dirk Kuyt este într-o formă de invidiat.

Feyenoord s-a impus azi clar pe terenul lui Heerenveen, scor 5-2, iar Kuyt a marcat de 3 ori, în minutele 8, 32 și 40. Kramer și Gustafsson au marcat celelalte două goluri ale oaspeților în minutele 17 și 28. Fostul internaționalul a ajuns la 7 goluri marcate în acest sezon.

L-a egalat pe Luuk de Jong și este la doar un gol de El Ghazi. Feyenoord este acum pe locul 2, cu 22 de puncte, la egalitate cu Ajax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
theodoric
theodoric  •  18 Octombrie 2015, 17:49

) Ehhh, Olanda nu mai poate da timpu inapoi si trebuie sa-si revizuiasca serios selectia la echipa nationala...)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează