INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Klopp a izbucnit după eșecul în fața ultimei clasate din Premier League: "Sunt frustrat și furios" » S-a certat rău cu un fan advers 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 09:21

Liverpool a pierdut pe terenul lui Swansea, 0-1. Jurgen Klopp, 
Managerul lui Liverpool și-a criticat jucătorii pentru prima repriză: "N-am făcut nimic din ceea ce voiam. Plecăm de aici cu mâna goală și e vina noastră".

La doar opt zile după ce devasta cea mai bună echipă a momentului, 4-3 cu Man. City pe "Anfield", la nici o lună de la acel 5-0 cu Swansea acasă, pe 26 decembrie, Liverpool joacă în Țara Galilor și pierde lamentabil pe terenul ultimei clasate! Echipa lui Klopp nu rezistă ritmului infernal din Premier. Patru victorii la rând și buf, a dat cu capul în zid.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Chiar si având 72 la sută posesie (cea mai mare a "cormoranilor" în deplasare în acest sezon) și 21 de șuturi la poartă, oaspeții n-au reușit să-l învingă pe Fabiański. Iar la golul adversarilor a greșit chiar Van Dijk, stoperul de 85 de milioane de euro, care le-a oferit galezilor un assist.

Cum s-a încheiat partida, managerul german și-a certat rău jucătorii: "Sunt surprins, frustrat, furios. N-am făcut nimic din ceea ce voiam. Plecăm de aici cu mâna goală și e vina noastră". 

3 eșecuri are Jürgen Klopp în fața lui Swansea, mai multe decât cu orice altă echipă din Premier

14 meciuri la rând fără înfrângere avea Liverpool în Premier înaintea deplasării de la Swansea

"Mi-a spus lucruri pe care nu le puteți auzi"

Jürgen Klopp a fost atât de furios după meci încât a sărit la un fan advers care-l înjura. "A urlat la mine și am reacționat din instinct. Sunt și eu om. Mi-a spus lucruri pe care nu le puteți auzi. Există o limită în toate", a declarat managerul lui Liverpool. "Sunt sigur că nu sunt singurul care are probleme cu acest suporter. Nu ar fi trebuit să reacționez, dar nu i-am zis nimic urât. I-am zis doar să înceteze".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează