INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO » Kuyt şi Gonul au încins atmosfera în autocarul lui Fener, dansînd "Gangnam Style" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 13:30

Mania " Gangnam style" a cuprins şi lumea fotbalului, iar jucătorii se întrec în a-şi celebra golurile cu mişcări de dans cît mai apropiate de cele din videoclipul artisului PSY.

Ultima reprezentaţie au dat-o fotbaliştii lui Fenerbahce, Dirk Kuyt şi Gokhan Gonul, care au dansat pe "Gangnam style" în autocar pentru a sărbători victoria cu Olympique Marseille, 1-0. Iată imagini în video de mai sus!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
addy.
addy.  •  24 Noiembrie 2012, 16:58

bravo lor,macar dupa meci poate sa se distreze si nu oriunde in autocar....ce vreti sa faca?sa stea seriosi?nicco cred ca tu esti asa mai pesimist de felul tau si care nu iti place sa te distrezi.Sunt oameni au tot dreptul,bv lor.

nicco
nicco  •  24 Noiembrie 2012, 14:34

Impresia mea este ca aproape toti fotbalistii, mari sau mici, din est sau din vest, din nord sau din sud, din punct de vedere al dezvoltarii intelectului (creierului) au ramas blocati in faza de copil din clasele I-IV (cel mult) cu inteligenta cel mult medie, sau mai jos....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează