INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

VIDEO L-a făcut KO cu o lovitură de picior » Intrare criminală în Chile

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 14:06

Martin Minavenido (34 de ani) a avut o intrare criminală în timpul meciului pierdut de formația sa Brown de Adrogue, scor 0-2, în fața lui Los Andes.

Los Andes și Brown de Adrogue s-au înfruntat într-un meci de mijlocul clasamentului din Liga secundă chiliană. Nimic nu prevestea faptul ca o secvență din meci să devină virală.

În minutul 30, Marin Minavenido, un mijlocaș argentinian al formației Brown de Adrogue, a avut o intrare criminală. În bătălia pentru minge, i-a aplicat adversarului o lovitură puternică la nivelul capului. Medicii au intervenit prompt.
29634126 10156104281394351 612780886 o

În urma victoriei obținute, Los Andes s-a apropiat la un punct de adversara directă, și la 3 puncte de primul loc care asigură calificarea în play-off.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează