INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO La Belle Zlatan » Ea e varianta feminină a lui Ibrahimovici

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 18:46

E suedeză şi evoluează la PSG. Coincidenţă sau nu, Kosovare Asllani a reuşit să calce pe urmele lui Zlatan Ibrahimovici.

Şi nu doar în carieră, ci şi în stilul de joc. Asslani este una dintre cele mai bune jucătoare din echipa feminină a parizienilor şi titulară incontestabilă la naţionala Suediei.

A fost adusă la PSG pentru a opri supremaţia fetelor de la Olympique Lyon, echipă care domină campionatul feminin din Hexagon. Are 23 de ani, iar aceasta este prima mare echipă pentru care evoluează. Anterior a mai jucat pentru cluburile FC Linköpings, DFF Kristianstads şi Chicago Red Stars.

Cu Zlatan Ibrahimovici se cunoaşte de cînd era mică, dar acum este pentru prima dată cînd sînt coechipieri. Pe lîngă faptul că evoluează la aceeaşi echipă, cei doi mai sînt legaţi de un lucru: amîndoi sînt văzuţi de suedezi drept cei mai buni jucători ai naţionalei lor.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (2)
aleosa
aleosa  •  13 Decembrie 2012, 21:20

cand vad doar caricaturi de stelisti cum comenteaza... astia nu pot spune nimic de femei, 99% sunt virgini, creti si manelisti. mm lor.

plesan
plesan  •  13 Decembrie 2012, 19:32

si e si frumoasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează