INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / AC MILAN - LAZIO 2-1

VIDEO » Lazio, furată! Inzaghi, scandalizat de golul cu mâna al lui Cutrone: ”E incredibil că nu s-a văzut un asemenea henț”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 10:27

Antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, s-a plâns la conferință: ”Imaginile au fost evidente. Acel gol trebuia anulat. Seria noastră invincibilă s-a încheiat”. Biancocelestii aveau 8 meciuri la rând fără eșec în toate competițiile.

"Milan a fost mai bună ca noi, dar meritam un egal", spunea Simone Inzaghi la conferința de presă. Era supărat pe arbitri, cei care au validat o nouă "mano de Dios". Cutrone a deschis scorul lovind mingea nu cu capul, cum s-a crezut inițial, nici cu spatele, cum susține atacantul rossonero, ci cu antebrațul! "Centralul" Irrati nu a observat, iar asistentul de pe acea parte nu a reacționat. VAR a tăcut!

"E o nebunie cu tehnlogia video"

"E incredibil că nu s-a văzut un asemenea henț! Imaginile sunt cea mai bună dovadă. Acel gol trebuia anulat", s-a lamentat antrenorul lui Lazio. "Nu înțeleg de ce VAR nu a intervenit. E o nebunie cu tehnologia video. Am notat că Irrati a comunicat cu asistenții după acea fază, dar sunt sigur că vorbeau numai dacă a fost sau nu ofsaid. L-am întrebat și pe Cutrone după partidă, mi-a zis că a atins balonul cu spatele. Dar nu e treaba lui, arbitrii decid".

"De fiecare dată se greșește împotriva lui Lazio"

Inzaghi se întreba "cum s-ar fi derulat și terminat jocul fără acel gol? Nimeni nu poate știi. În orice caz, nu e prea bine să pierzi cu 2-1, iar unul dintre golurile adversarilor să fie neregulamentar. Și precedenta noastră înfrîngere, cu Torino, a fost provocată de folosirea greșită a VAR-ului. Ni s-a spus că mai pot apărea erori și să avem răbdare. Numai că de fiecare dată se întâmplă împotriva lui Lazio". 

"Cutrone? Inadmisibilă o asemenea eroare. Nu-mi place deloc să pierd astfel. Dacă sunt învins, măcar să fiu învins pe teren"
Simone Inzaghi, antrenor Lazio

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează