INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

VIDEO Linişte! Vorbesc idolii » Maradona l-a invervievat pe Ronaldo, care a făcut o dezvăluire importantă pentru microbişti

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 09:55

Diego Armando Maradona şi Ronaldo Nazario da Lima au încîntat milioane de microbişti, au avut şi încă au lumea fotbalului la picioare indiferent unde merg. S-au retras, dar continuă să fie idolii la care se raportează marii fotbalişti de acum.

Argentinianul şi brazilianul au dialogat în cadrul unei emisiuni venezuelene, De Zurda. Maradona l-a intervievat pe Ronaldo, care a dezvăluit că se pregăteşte să revină pe gazon pentru 4 partide ale echipei Fort Lauderdale Strikers, din play-off-ul ligii secunde din SUA.

"Nu mai am dureri, genunchiul nu mă doare. Înainte, după 20 de ani de carieră, tu ştii foarte bine cît de faultaţi am fost de toţi apărătorii, corpul a suferit mult. Dar măcar acum nu mă doare deloc genunchiul. Mă voi antrena puţin şi cred că pentru 3-4 meciuri o să fie OK. Sînt nerăbdător să joc".


Maradona: "Vreau să ştii că te iubesc foarte mult ca om. Ştim cu toţii cît de bun fotbalist ai fost, dar mai presus de asta, tu eşti un om cu adevărat bun. Ştii cît de drag îmi eşti".

Ronaldo: "Mulţumesc foarte mult, Diego. Tu chiar eşti marele idol pentru noi toţi. Ai fost o adevărată inspiraţie pentru toţi aceia care iubim fotbalul".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  07 Martie 2015, 16:52
Postat de madskills pe 07 Martie 2015, 10:48

Cel mai bun fotbalist argentinian din istorie, alaturi de cel mai bun brazilian din istorie. Restul e cancan

Gazela a fost fenomenal.Avea tot cei trebuie unui varf adevarat.Viteza,tehnica,schimbari de ritm,sut,exploziv...El e adevaratul Ronaldo,nu cel de azi,care e plin de hormoni...Cat despre Maradona nici un apelativ nu i de ajuns sa l descrie ca fotbalist.Sunt prea sarace in exprimare.El e numarul unu ever orice ar spune altii care nu l pot suferi.Insemna ca nu se pricep.Si inca o afirmatie:Toti fotbalisti din anii 80-90 sunt peste cei de acum.Messi si Ronaldo ar lustrui banca de rezerve probabil.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Martie 2015, 14:20

Ronaldo ma impresionase deja de cand juca la PSV,la varsta de 17 ani.

gigelos
gigelos  •  07 Martie 2015, 12:58
Postat de madskills pe 07 Martie 2015, 10:48

Cel mai bun fotbalist argentinian din istorie, alaturi de cel mai bun brazilian din istorie. Restul e cancan

Cel mai bun fotbalist din istorie ,Diego ,cu ,,probabil'' locul doi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează