INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - LIVERPOOL 3-0

VIDEO Liverpool DeGeaba » Atacanţii au făcut spectacol, dar eroul a fost David De Gea: United - Liverpool 3-0

De Gea îi refuză un nou gol lui Sterling. Nici Balotelli n-avea să fie mai norocos // Foto: Reuters
De Gea îi refuză un nou gol lui Sterling. Nici Balotelli n-avea să fie mai norocos // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:20

Portarul lui United a făcut minuni aseară în faţa lui Sterling şi a lui Balotelli, exasperîndu-i pe oaspeţi cu paradele sale.

Derby-ul de pe Old Trafford s-a sfîrşit cu victoria categorică a lui Manchester United: 3-0. Dar la fel de bine se putea încheia şi cu Liverpool triumfătoare, dacă între buturile amfitrionilor nu se afla De Gea.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Senzaţia e că intervenţiile spectaculoase, unele halucinante, ale portarului spaniol au făcut mai degrabă diferenţa decît reuşitele lui Rooney, Mata şi Van Persie. De altfel, la centrarea din care a dublat diferenţa pe tabelă, Mata era un metru în ofsaid, nesemnalizat însă de la margine.

Dacă vedetele lui United n-au avut probleme cu rezerva lui Mignolet, Brad Jones, titularizat din cauza formei slabe a belgianului, atacanţii lui Liverpool parcă vedeau negru în faţa ochilor cînd le ieşea în faţă De Gea. Sterling, în prima repriză, apoi Balotelli, după pauză, i-au tras din toate poziţiile. Degeaba.

Spaniolul parcă avea 9 mîini, nu două, şi era propulsat de arcuri. Mai mult decît o "transversală", şi aceea la un balon respins de De Gea, nu le-a ieşit.

19 şuturi au expediat jucătorii lui Liverpool spre poarta lui De Gea, dar n-au reuşit să înscrie. United a materializat 3 din 11

21 de puncte a strîns Liverpool în 16 etape. Cel mai prost start de sezon din ultimii 50 de ani

"Credeam că am făcut destul pentru a cîştiga meciul. Însă De Gea a fost fenomenal. De departe omul meciului" ( Brendan Rodgers, manager Liverpool)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:48
Postat de willsonraul pe 15 Decembrie 2014, 09:51

Avem nevoie de un atacant , trebuie sa revina Sturidge . Nu e totul pierdut ! Iar tinerii nostri au nevoie de incredere , trebuie sa lege cateva victorii , iar sezonul urmator o sa fie mult mai bun ! YNWA !!!!

"avem nevoie" ? "tinerii nostri " ?? vad ca vorbesti bine romaneste, pentru un englez..)) ombre, revino-ti..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:47

simpatizez de 30 de ani cu Liverpool, dar cu regrete o spun, anul trecut s-a ratat o mare sansa pentru un nou titlu dupa 24 de ani.. se pare ca din nou cormoranii se afunda in mediocritate. pacat, pentru cel mai galonat club din Premier.

willsonraul
willsonraul  •  15 Decembrie 2014, 09:51

Avem nevoie de un atacant , trebuie sa revina Sturidge . Nu e totul pierdut ! Iar tinerii nostri au nevoie de incredere , trebuie sa lege cateva victorii , iar sezonul urmator o sa fie mult mai bun ! YNWA !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează