INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Liverpool în fierbere » Nemulţumiţi de Mario Balotelli, învinşi de Crystal Palace: 1-3

Fundașii lui Liverpool, în galben, nu pot evita al doilea gol.
Fundașii lui Liverpool, în galben, nu pot evita al doilea gol.

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:53

Jucătorii i-au reproşat managerului Brendan Rodgers că insistă cu internaţionalul italian în primul unsprezece deşi joacă prost.

Accidentat, Mario Balotelli a văzut ieri la TV deplasarea de coşmar a lui Liverpool, învinsă de Crystal Palace (1-3) deşi a avut 1-0 în minutul 2. Dar chiar şi aşa, în vestiar e fierbere mare din cauza lui.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Colegii sînt supăraţi fiindcă managerul Brendan Rodgers are o obsesie cu atacantul italian. "Frustrarea e mare. Nu contează cît de prost joacă Mario, Mister insistă cu el. Iar alţii, precum Lambert sau Lallana, intră sporadic", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului tabloidului Daily Mirror.

Lambert a şi marcat ieri, însă degeaba. "Veteranii" Skrtel şi Gerrard au reuşit contraperformanţa de a nu cîştiga nici un duel şi Liverpool a pierdut.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Noiembrie 2014, 10:33

foarte slab jocul cormoranilor. sunt un simpatizant al lor de vreo 30 de ani, dar nu pot sa nu recunosc faptul ca au o echipa modesta in acest moment. cel putin ca joc si rezultate, liverpool nu rupe gura targului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează