INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA/JUVENTUS-PARMA 2-0

VIDEO Lucio n-a mai apucat să debuteze în Serie A la Juventus: s-a accidentat grav la încălzire :(

Lucio a venit la Juventus după trei sezoane petrecute la Inter
Lucio a venit la Juventus după trei sezoane petrecute la Inter

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 16:53

Sosit în această vară gratis de la Inter, Lucio a ratat primul meci din campionat la Juventus. Fundaşul de 34 de ani nu a putut evolua contra Parmei, 2-0 în etapa inaugurală, deoarece s-a accidentat chiar la încălzire.

Problema este cît se poate de serioasă. Dacă iniţial s-a crezut că-i vorba de o entorsă, controlul medical efectuat duminică dimineaţă a dezvăluit că brazilianul a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă. Leziunea îl obligă să ia o pauză de trei luni, dar nu este exclus să stea pînă la sfîrşitul acestui an.

Fără Lucio, Juventus a mizat în defensivă pe tridentul Bonucci-Marrone-Barzagli. Torinezii au cîştigat cu 2-0, goluri Lichtsteiner (54) şi Pirlo (58). Vezi AICI rezumatul partidei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
primarutheone
primarutheone  •  26 August 2012, 16:48

Au mizat in OFENSIVA??????? OFENSIVA mah??? halal jurnalisti

superlativizat
superlativizat  •  26 August 2012, 14:00

Ma bucur ca n-o s ajoace. din partea mea sa stea 5 ani pe tusa oricum nu e jucator de juventus.

sek.91
sek.91  •  26 August 2012, 12:45

Varsta isi spune cuvantul..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează