CAMPIONATE  ·  GERMANIA

VIDEO ”Măgăruşul” » Franck Ribery se ţine iarăşi de farse: cine a fost victima atacantului

Ribery (dreapta) şi Contento plănuiesc farsa zilei // Foto: Reuters
Ribery (dreapta) şi Contento plănuiesc farsa zilei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 21:07

”Victima” atacantului lui Bayern, care l-a avut complice pe Contento, a fost unul dintre asistenţii antrenorului Pep Guardiola.

Nici un cantonament fără farse. Aceasta pare să fie deviza lui Franck Ribery. La Riva del Garda, în Italia, "victima" atacantului lui Bayern n-a fost vreun coechipier, ci unul dintre asistenţii antrenorului Pep Guardiola, fizioterapeutul Gianni Bianchi.

Ribery a avut de data aceasta şi un complice, Diego Contento. Cei doi au fost surprinşi de camerele de luat vederi şuşotind în preajma lui Bianchi, după care francezul s-a ghemuit în spatele acestuia, iar Contento a venit prin faţă şi l-a împins.

Fizioterapeutul a căzut pe spate în hohotele de rîs ale asistenţei, dar nu s-a supărat. Iar după ce s-a ridicat l-a îmbrăţişat pe Ribery.

Cu autocarul pe trotuar
Mereu pus pe şotii, Ribery are ţinte celebre în palmares. Oliver Kahn, de pildă. Franck s-a urcat pe acoperişul cantonamentului şi a aruncat peste portar o găleată cu apă. Dar există şi un episod care era să se termine rău.

Într-un cantonament în Dubai, francezul s-a urcat la volanul autocarului echipei, însă neavînd experienţă în manevrarea unui asemenea mastodont l-a urcat pe trotuar, lovind cîteva semne de circulaţie şi panouri publicitare.Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (1)
red77  •  07 Iulie 2013, 08:29

ce glume de francez are asta ...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1