INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO ”Măgăruşul” » Franck Ribery se ţine iarăşi de farse: cine a fost victima atacantului

Ribery (dreapta) şi Contento plănuiesc farsa zilei // Foto: Reuters
Ribery (dreapta) şi Contento plănuiesc farsa zilei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 21:07

”Victima” atacantului lui Bayern, care l-a avut complice pe Contento, a fost unul dintre asistenţii antrenorului Pep Guardiola.

Nici un cantonament fără farse. Aceasta pare să fie deviza lui Franck Ribery. La Riva del Garda, în Italia, "victima" atacantului lui Bayern n-a fost vreun coechipier, ci unul dintre asistenţii antrenorului Pep Guardiola, fizioterapeutul Gianni Bianchi.

Ribery a avut de data aceasta şi un complice, Diego Contento. Cei doi au fost surprinşi de camerele de luat vederi şuşotind în preajma lui Bianchi, după care francezul s-a ghemuit în spatele acestuia, iar Contento a venit prin faţă şi l-a împins.

Fizioterapeutul a căzut pe spate în hohotele de rîs ale asistenţei, dar nu s-a supărat. Iar după ce s-a ridicat l-a îmbrăţişat pe Ribery.

Cu autocarul pe trotuar
Mereu pus pe şotii, Ribery are ţinte celebre în palmares. Oliver Kahn, de pildă. Franck s-a urcat pe acoperişul cantonamentului şi a aruncat peste portar o găleată cu apă. Dar există şi un episod care era să se termine rău.

Într-un cantonament în Dubai, francezul s-a urcat la volanul autocarului echipei, însă neavînd experienţă în manevrarea unui asemenea mastodont l-a urcat pe trotuar, lovind cîteva semne de circulaţie şi panouri publicitare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
red77
red77  •  07 Iulie 2013, 08:29

ce glume de francez are asta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează