INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN 3-2

VIDEO MAGICARDI! Argentinianul care a decis derby-ul Inter - AC Milan a dormit cu mingea sub pernă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2017 10:05

Inter s-a impus în derby-ul cu AC Milan, 3-2, grație golurilor marcate de Mauro Icardi. Căpitanul nerazzurrilor a reușit primul hat-trick în derby de la Milito, în 2012. "I-am spus unui coleg că voi da trei goluri. Criticați-mă cât vreți că eu răspund pe teren și marchez!", a răbufnit Mauro.

Prima mingea atinsă în careul advers și întâiul gol. Apoi, un contraatac letal purtat cu Perisici, concretizat cu clasă. Și, în epilog, lecția oferită lui Dybala despre cum se bate un penalty în minutul 90. Din mai 2012, de la Diego Milito, San Siro-Meazza nu mai văzuse un hat-trick în Derby della Madonnina. L-a reușit Mauro Icardi, care și-a luat acasă mingea înțepată de trei ori în plasa porții Milanului (3-2) și a dormit cu trofeul sub pernă.

Vezi AICI VIDEO

Eficiență de 75%!

"E o bucurie infinită și inexplicabilă. I-am și spus unui coleg că voi da trei goluri. Criticați-mă cât vreți că eu o să răspund pe teren marcând!", a răbufnit argentinianul în fața presei, după ce în meci îi copiase pe Messi și Ronaldo, arătând mândru lumii întregi tricoul. Din 4 șuturi cadrate, 3 sferturi l-au bătut pe Donnarumma! I-au trebuit aproape 4 sezoane la Inter până să puncteze și în derby, prima reușită a căpitanului fiind acum 6 luni. Din 26 august, cu Roma, nu-și trecuse numele pe tabela de scor după o acțiune. Duminică, a finalizat două! 

9 goluriîn primele 8 etape în acest campionat are Icardi, la 2 distanță de liderul Immobile 

100 de goluria marcat Inter cu contribuția lui Icardi, 80 de reușite și 20 de pase decisive în 133 de meciuri 

15 ani trecuseră de când Inter n-a mai avut minimum 22 de puncte după primele 8 etape. Atunci a terminat pe locul 2, la 7 puncte de Juventus

"Icardi este un atacant mare. Își marchează teritoriul și apoi lovește ținta. Dar câte erori a comis defensiva rossonerilor și ce pasă i-a oferit Perisici la al doilea gol!" Cristian Chivu, fost fundaș Inter

"Primul gol e o capodoperă de coordonare, răutate și precizie. Apoi, îi fură mingea lui Biglia, îl lansează pe Perisici și închide triunghiul. Glacial de la 11 metri, Inter în paradis" Gazzetta dello Sport, ziar italian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  16 Octombrie 2017, 12:29
Postat de badeadorian pe 16 Octombrie 2017, 12:20

Nu are treaba golurile interpuse ale adversarilor intre cele 3 realizate de un jucator . Au mai nascocit unii varianta cu musai un gol cu capul , unul cu stangul si unul cu dreptul !!!. Daca un jucator marcheaza 3 goluri consecutive ( ce marcheaza adversarii este treaba lor ) in aceeasi partida atunci realizeaza un hat-trick. Simplu .

Corectez . Nu au treaba . Sa nu avem reclamatii ...

badeadorian
badeadorian  •  16 Octombrie 2017, 12:20

Nu are treaba golurile interpuse ale adversarilor intre cele 3 realizate de un jucator . Au mai nascocit unii varianta cu musai un gol cu capul , unul cu stangul si unul cu dreptul !!!. Daca un jucator marcheaza 3 goluri consecutive ( ce marcheaza adversarii este treaba lor ) in aceeasi partida atunci realizeaza un hat-trick. Simplu .

balauru48
balauru48  •  16 Octombrie 2017, 10:53

N-a fost niciun hattrick, dar e adevarat ca Icardi a inscris de 3 ori*** "Dex: eşti considerat autorul unui hat-trick doar dacă ai înscris de trei ori consecutiv, fără ca între golurile marcate să se interpună cineva, fie el adversar sau coechipier."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează