INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALAGA - BARCELONA 1-2

VIDEO Malaga - Barcelona 1-2 » Mica mahmureală » Triumf chinuit fără Neymar, rezolvat de Munir și Messi

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 18:51

FC Barcelona s-a impus, scor 2-1 , în deplasarea de la Malaga, din etapa a 21-a din La Liga. Golurile au fost marcate de Munir ('2), Juanpi ('32) și Messi ('51).  Deși a deschis rapid scorul, trupa blaugrana a jucat amețit pînă la pauză. Au salvat-o în repriza secundă schimbările lui Luis Enrique, execuția lui Messi și paradele lui Bravo.

MSN funcționează bine și în versiunea de "avarie" MSM. Cu M de la Munir și Malaga. Înlocuitorul accidentatului Neymar a deschis scorul, după pasa lui Messi la Suarez (în ofsaid?) și mingea centrată în fața porții goale de uruguayan. Gol în secunda 63, dar n-a fost plimbare pentru Barca!

Startul furibund, în contradicție cu ultimele trei dueluri în care catalanii marcaseră o singură dată contra Malagăi, a electrizat și gazdele. Gonzalo Castro putea egala, însă Bravo chiar a fost brav, deviindu-i șutul în bară. Distrata defensivă blaugrana (fără Pique) a mai făcut un cadou, de care venezueleanul Juanpi a profitat, cu prima reușită în La Liga. Dar după pauză, celălalt M, Messi, a reparat cu un voleu. MSN a egalat BBC (45 de goluri), Barca a bătut (2-1) și e lider, măcar pentru o noapte.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Luis Enrique a fost nevoit să-l schimbe pe Adriano, care s-a accidentat ('72), cu Sergi Roberto.

Neymar n-a jucat, rămînînd la Barcelona din cauza unei accidentări. 

MALAGA: Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Miguel Torres - Juanpi, Recio, Camacho, Chory Castro - Cop, Charles.

BARCELONA: Bravo - Aleix Vidal, Vermaelen, Mascherano, Adriano - Busquets, Iniesta, Arda Turan - Messi, Munir, Suárez

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2016, 00:56

Munir e fratele celui de la.CFRF( acum la Steaua)

sumred
sumred  •  23 Ianuarie 2016, 20:58

O victorie logica insa destul de greu obtinuta. Oricum e bine. Sper ca si campionatul asta sa se repete performanta de anul trecut pentru Barcelona. Si Messi sa castige al saselea Balon de Aur!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  23 Ianuarie 2016, 19:35

Chinuită,sau nu,tot o victorie rămâne....3 puncte la pușculiță,un pas mai aproape de titlu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează