INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Mansur Calar, jucătorul care și-a tăiat adversarul cu lama și l-a strâns de gât pe teren, și-a aflat pedeapsa

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 17:25

Amedspor - Sakaryaspor, 1-1, meci din etapa a 24-a din a doua ligă din Turcia, a fost plin de evenimente neplăcute. La un moment dat, jucătorul Mansur Calar și-a atacat un adversar cu o lamă de ras. 

UPDATE 

Mansur Calar (33 de ani) și-a primit pedeapsa din partea Federației din Turcia. Acesta a fost suspendat pe viață pentru că și-a agresat și atacat adversarul cu o lamă de ras. Jucătorul a fost și amendat cu 4.000 de euro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scandalul a început încă de la salutul dinaintea fluierului de start. Conform presei din Turcia, unul dintre fotbaliștii gazdelor, Mansur Calar, și-a atacat adversarul cu o lamă de ras pe care o ascundea între degete.

Același jucător și-a strâns apoi adversarul de gât. De altfel, Yazgan a și publicat o imagine pe contul său de Instagram unde se văd perfect urmele agresiunii. „Pe acești jucători ar trebui să-i vadă cineva”, a scris Yazgan pe Instagram.

Și fanii s-au implicat în scandal, însă, din fericire, doar în mediul online, unde au criticat dur incidentul:

„Acest nebun ar trebui suspendat pe viață” sau ”Nu cred că e o lamă de ras, poate e un șurub sau un cui. O lamă ar fi lăsat urme serioase. Merită suspendare pe viață”.

Arbitrul nu a văzut clar fazele, fiindcă agresorul a ținut lama între degete, fără să poată fi văzută clar. Conform fișei meciului, niciunul dintre jucătorii implicați în altercația violentă nu a fost sancționat de arbitru, care a împărțit cartonașe altor jucători furioși pentru escaladarea conflictului.

 Citește și:

Napoli - Juventus 1-2 // A 8-a „simfonie” pentru orchestra lui Allegri, cu Pjanici dirijor capricios: „Am trecut de la euforie la agonie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2019, 17:45

La noi l-ar fi mângâiat pârintește pe creștet.

forzzainter
forzzainter  •  04 Martie 2019, 15:56

Sumudica ar fi bun de antrenor la echipa aia.. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close