INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Meci nebun de "Boxing Day" » United şi Newcastle au oferit un spectacol total, cu 7 goluri!

FOTO: reuters
FOTO: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 19:29

Egalul lui Manchester United de pe terenul celor de la Swansea (1-1) le-a permis celor de la Manchester City să se apropie la 4 puncte, astfel că elevii lui Sir Alex Ferguson nu aveau decît varianta victoriei în partida de pe teren propriu cu Newcastle.

Partida nu a început deloc bine pentru Manchester United, cînt Perch a profitat de o gafă a lui De Gea şi a înscris pentru oaspeţi. J. Evans şi-a intrat în rol şi a marcat şi el în minutul 25, reuşit să restabilească egalitatea. 

Tot el i-a dus din nou pe cei de la Newcastle în avantaj după un autogol contestat vehement de banca celor de la United. Evra a reuşit să marcheze din nou, aşa cum a făcut-o şi în meciul cu Swansea şi a adus din nou egalitatea pe tabelă. 

Însă nu a fost ultima dată cînd Manchester trebuia să revină. D.P. Cisse a adus-o pentru a treia oară în avantaj pe Newcastle, însă Van Persie şi J. Hernandez în minutul 90 au adus victoria lui United, 4-3, într-un meci de-a dreptul nebun, în care elevii lui Sir Alex au făcut ceea ce ştiu mai bine, să revină după ce sînt conduşi şi să cîştige meciul. 

Victoria este cu atît mai importantă cu cît marea rivală, Manchester City a pierdut în deplasarea de la Sunderland (1-0), golul gazdelor fiind marcat chiar de fostul "cetăţean", Adam Johnson, iar acum conduce după 19 etape scurse din Premier League, avînd 46 de puncte, cu 7 peste Manchester City, care e pe locul 2 cu 39. Chelsea întregeşte podiumul cu 35 de puncte.

Vezi aici VIDEO cu cele mai importante faze şi golurile partidei Manchester United - Newcastle 4-3!

Alte rezultate din Premier League 

Everton - Wigan 2-1
Fulham - Southampton 1-1
Norwich - Chelsea 0-1
Reading - Swansea 0-0
QPR - West Brom 1-2
Sunderland - Man City 1-0
Aston Villa - Tottenham de la ora 19:00
Stoke - Liverpool - de la ora 21:45

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
lupopa
lupopa  •  26 Decembrie 2012, 23:19
Postat de adi04deco pe 26 Decembrie 2012, 20:09

2 pauza/1 final cum ne-a tot obisnuit manchester de ceva vreme.rusine.eu nu cred in povestile astea de meciuri.seamana de minune cu meciul din tur cu braga,deplasarea de la aston villa...

imi pare rau ca ai pierdut la pariuri , cred ca ai pariat ca pierde man united , eu zic sa incerci pe city ca ai mai mult succes :)))

criticul89
criticul89  •  26 Decembrie 2012, 22:49
Postat de adi04deco pe 26 Decembrie 2012, 22:14

mult mai deplasat esti tu.e parerea mea,n-am chef sa mi-o comenteze unii ca tine.

unii ca mine care au dreptate ! :)))) bineinteles ca fiecare are dreptul la o opinie dar justific-o ! nu arunca cu vorbe in stanga si-n dreapta fara sens ca nu ai credibilitate ! fara argumente orice anonim poate sa apara si sa spuna orice prostie si se asteapta la lumea sa-l creada ! daca ai alte argumente in afara de ”CACAampionat” si alte rasturnari de scor efectuate de chelsea, te ascult !

adi04deco
adi04deco  •  26 Decembrie 2012, 22:14
Postat de criticul89 pe 26 Decembrie 2012, 22:01

ceea ce tu vezi ca fiind ”facatura oribila” este doar o pura coincidenta ! ca tot pomenesti de nice, stiai ca acum 2 etape nice-evian a fost 2/1 ?? e problema ta ce crezi in final dar esti complet deplasat; rasturnarile de scor fac parte din joc; stii cand poti sa devii suspicios ca e ceva necurat la mijloc ?? cand aceeasi echipa are parte de mai multe rasturnari de scor la distanta de cateva etape ! pana una alta, mai usor cu judecata ;)

mult mai deplasat esti tu.e parerea mea,n-am chef sa mi-o comenteze unii ca tine.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează