INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

VIDEO Meci suspendat în Suedia, după ce portarul a fost lovit de un spectator

Par Hansson a fost victima unui suporter al lui Malmo
Par Hansson a fost victima unui suporter al lui Malmo

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 17:54

Actele de huliganism nu sunt doar apanajul ţărilor din Balcani. O dovedeşte incidentul petrecut în timpul meciului dintre Helsingoborg şi Malmo, din campionatul Suediei.

După ce Helsingborg a deschis scorul pe terenul lui Malmo, în minutul 30, suporterii gazdelor, evident nemulţumiţi, au aruncat în teren o petardă care l-a lovit pe Par Hansson, portarul vizitatorilor. Meciul a fost oprit, pentru ca goalkeeperul să primească îngrijiri medicale, însă unul dintre spectatori a intrat pe gazon şi l-a lovit pe Hansson.

Restul jucătorilor lui Helsingborg şi forţele de ordine l-au pus la pământ imediat pe agresor, iar arbitrul Stefan Johannesson a scos echipele de pe teren, pentru ca 20 de minute mai târziu să decidă abandonarea meciului. „Este urât să s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat centralul partidei, scrie antena3.ro.

Federaţia Suedeză va analiza incidentul şi va decide dacă partida se va rejuca fără spectatori sau va da victoria la "masa verde" celor de la Helsingborg.

Vezi mai jos VIDEO!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează