INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Mesaj adorabil pentru Messi » Filmulețul cu puștiul ăsta de 6 ani a devenit viral pe net

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 15:28

S-a creat o adevărată isterie în Argentina după ce Lionel Messi a anunțat că a jucat ultimul meci la națională, în finala Copa America, pierdută de echipa sa, 2-4, la penalty-uri, în fața lui Chile.

Fanii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-l ruga pe superstarul "pumelor" să revină asupra deciziei. Un mic suporter al argentinianului a ținut să-i transmită un mesaj video. Iată-l, mai jos!

"Bună, Messi, sunt Piero. Voiam să-ți spun că tu ești cel mai bun din lume, chiar dacă ai ratat penalty-ul. Tu ai ratat, iar chilianul a marcat. Ce contează?!

Nu contează că ai ratat, uneori câștigi, alteori pierzi. Ceea ce contează e să te distrezi. Așa că, Messi, nu pleca din casa ta! Îți trimit mesajul ăsta ca să te întorci la națională, trebuie să vii, te iubim, trebuie să vii la națională. Uite, dacă înfrntăm o altă națională și nu te avem pe tine, ce facem? Ciao", îi spune puștiul de 6 ani. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  28 Iunie 2016, 15:59

La capitolul cancan generatia facebook e cea mai tare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează