INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA - BARCELONA 1-2

VIDEO Messi 500. Letal și cu gheata ruptă! Leo e ridicat din nou în slăvi: ”A atins mingea o dată până la pauză și ne-a egalat”

Leo i-a arătat gheata dreaptă arbitrului, care i-a dat
Leo i-a arătat gheata dreaptă arbitrului, care i-a dat "galben" pe motiv că a tras de timp

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 00:00

Leo a decis meciul, egalând și servindu-l pe Suarez. Andaluzii l-au descălțat, dar nu l-au putut opri s-atingă o bornă istorică în blaugrana: 469 de goluri în oficiale și 31 în amicale.

Barca a repetat duminică scenariul meciului cu două fețe de la Manchester, inversând însă actele și epilogul contra Sevillei (2-1).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sufocată în primele 40 de minute de o echipă a lui Sampaoli fără punct pierdut acasă în Primera, campioana a fost resuscitată de Messi. Decarul a marcat al 500-lea gol în blaugrana și apoi, într-o repriză controlată de catalani, i-a dat pasa decisivă lui Suarez.

"Leo e cel mai bun fotbalist din istorie. Nu a atins decât o minge până la pauză și ne-a egalat. Iar în partea secundă, a tras echipa după el", s-a înclinat Vitolo, care, deschizând scorul, a dat iluzia că Barca poate fi răpusă din nou.

Andaluzii nu au ucis meciul când au fost contondenți și au avut ocazii, apoi s-au tăiat în actul al doilea. Luis Enrique a trecut la apărarea în 3, urcându-l pe Sergi Roberto pivot, a câștigat mijlocul și - în consecință - meciul, grație versiunii irezistibile a Barcei.

"Messi a făcut un meci spectaculos. Are capacitatea de a evolua în orice poziție și interpretează fantastic jocul. Așteptăm maximum posibil de la Leo"
Luis Enrique, antrenor Barca

"Messi e fenomenal. Uneori îți permite să-l frânezi, însă alteori nu te lasă să-ți aplici planul. Când jocul se rupe și apar spațiile, Leo îți taie speranțele"
Jorge Sampaoli, antrenor Sevilla

320de goluri a reușit Messi în Primera, 90 în Ligă, 39 în Cupă, 12 în Supercupa Spaniei, 5 la CM al cluburilor, 3 în Supercupa Europei și 31 în amicale

272de goluri a marcat Leo pe "Camp Nou", 214 în deplasare și 14 pe teren neutru

1repoker (5 goluri), 4 pokere, 34 de hat-trick-uri plus 101 "duble" a dat la Barcelona

144de puncte a adus Barcei prin golurile sale în Primera. Record, peste Raul (142)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează