INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BOLIVIA 3-0

VIDEO Messi e atât de bun încât adversarii îl laudă și după ce i-a ridiculizat: "Dacă era alt fotbalist îi trăgeam una și eram eliminat"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 11:31

Lionel Messi a oferit mostre de magie la Copa America, iar una dintre victimele sale, portarul Boliviei, Carlos Lampe, a oferit o declarație măgulitoare la adresa argentinianului.

În meciul din grupe, Argentina - Bolivia, scor 3-0, superstarul Barcelonei a oferit cea mai frumoasă fază. Rămas unu la unu cu portarul, Messi i-a dat mingea printre picioare acestuia.

"I-am zis lui Messi că va câștiga Copa America. Din punctul meu de vedere, Argentina e principala candidată la trofeu pentru că Messi face lucruri pe care alții nu le pot face" Carlos Lampe

Goalkeeperul Boliviei nu s-a supărat pe Messi însă: "Messi face lucruri pe care alții nu le pot face. Dacă era alt jucător, i-aș fi tras una sau l-aș fi împins și aș fi fost eliminat. Dar îl aveam în față pe cel mai bun fotbalist din lume, așa că nimeni nu-mi poate reproșa nimic".

Argentina va întâlni Venezuela, în sferturi la Copa America, duminică dimineață, de la ora 02:00, ora României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thestar
thestar  •  18 Iunie 2016, 12:42

fairplay...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează