INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVERE

VIDEO Messi, Ronaldo și Neymar sunt săraci pe lângă el! Ce avere are cel mai bogat fotbalist din lume: joacă în Anglia și e coechipier cu un român

Faik, în dreapta. FOTO: Instagram
Faik, în dreapta. FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 17:03

Faiq Bolkiah (19 ani), nepotul sultanului din statul Brunei, este considerat cel mai bogat fotbalist din lume, cu o avere estimată la 14 miliarde de euro.

Faiq Bolkiah are deja o carte de vizită impresionantă. S-a născut în Los Angeles, iar în 2009 a fost selecționat de academia lui Southampton, recunoscută drept cea mai bună din Marea Britanie. A impresionat și a intrat în vizorul marilor forțe londoneze, Arsenal și Chelsea. Cea din urmă i-a și oferit un contract valabil două sezoane, pe care nu l-a dus însă la bun sfârșit.

A fost transferat la Leicester și face parte din lotul echipei secunde, unde este coleg cu Alexandru Pașcanu, fundașul naționalei de tineret a României.

"Joc fotbal de când mă știu. Nu îmi imagienz viața fără el. Întotdeauna mi-a plăcut să am mingea la picior. Părinții m-au susținut în realizarea tuturor obiectivelor. M-au susținut atât fizic cât și moral în copilărie. Sunt modelele mele" - Faiq Bolkiah

Căpitanul naționalei din Brunei

Faiq este căpitanul naționalei statului său, pentru care a strâns deja 9 selecții, marcând un gol. Este singurul jucător din istoria reprezentativei care a evoluat în altă competiție decât cea internă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
802267206559330
Gica Kmikze  •  09 Ianuarie 2018, 19:46

Cat a strans din fotbal.nu ce a strans tata mama bunicu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează