INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / BETIS SEVILLA - BARCELONA 0-5

VIDEO Messuárez! Cel mai în formă duet, 34 de goluri, peste 15 echipe din LaLiga!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 10:27

Leo Messi este golgeterul campionatului spaniol, cu 19 reușite, și are cele mai multe assisturi, 9. Luis Suárez a înscris de 15 ori, duminică marcând al 100-lea său gol în LaLiga.

11 puncteare Barcelona în fața lui Atletico (locul 2); e la 14 puncte de Valencia (3) și la 19 de Real (4)

"Messi e un spectacol". Ernesto Valverde se înclină în fața maestrului. Antrenorul îl aplaudă și fanii adverși au făcut-o, văzându-l pe magician într-o seară în care, oricât au încercat să-l oprească, andaluzii n-au putut să-i întrerupă sprinturile prelungite cu mingea lipită de gheată. Doar i-au admirat măiestria jocului său, tot mai special cu trecerea timpului. La 30 de ani, argentinianul hipnotizează!

7 meciurila rând are uruguayanul Luis Suárez cu minimum un gol marcat în acest campionat

Leo are deja 19 goluri, fiind golgeter detașat în LaLiga. El singur a marcat mai mult decât 6 echipe. Și, în același timp, a pasat decisiv de 9 ori, cele mai multe assisturi în campionatul spaniol.

Lângă el e Luis Suárez, revenit în vârf în ultimele luni după un start de sezon mai puțin inspirat. "Dublă" de goluri și assisturi pe "Villamarín", uruguayanul a atins bariera celor 100 de goluri în LaLiga în numai 114 meciuri. Mult mai rapid decât Messi (154), Kubala (132) sau Eto'o (130).

Împreună, Messi și Suárez formează cel mai bun duet al momentului. Cu 34 de goluri în 20 de etape, cum nu au putut 15 formații spaniole. Messuárez are 5 goluri peste Atlético, locul 2 în clasament! 

"Ce a făcut Messi aici... Un spectacol. E cel mai bun jucător pe care l-am văzut. Și e o mare plăcere să fie în echipa mea"
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

Iar s-a accidentat Vermaelen

Tocmai când se părea că picioarele de sticlă ale belgianului rezistă, stoperul adunând 13 partide consecutive, Vermaelen s-a accidentat din nou. Duminică, el a fost schimbat în minutul 43: bicepsul femural e afectat. Norocul lui Valverde este că tocmai a reintrat Umtiti, refăcut tot după o leziune musculară. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  22 Ianuarie 2018, 11:29

pompiliu bota, iddiotule, inchina-te in fata "the greatest ever"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează