INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Mihajlovici, ca Șumudică la ultimul meci în Serie A » Nervii l-au făcut să-și bruscheze secunzii

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 18:15

Antrenorul celor de la Torino, Sinișa Mihajlovici, s-a enervat în timpul meciului de duminică cu Sassuolo, câștigat de echipa sa la pas, scor 3-0.

VEZI AICI VIDEO! 

Ca și Marius Șumudică, tehnicianul și-a împins secunzii la înlocuirea din minutul 81. Aceștia au greșit schimbarea, cerând ca Tomas Rincon să fie înlocuit, și nu Obi, așa cum voia antrenorul, lucru care a stârnit furia lui Mihajlovici, care l-a bruscat și pe Rincon, cerându-i să se întoarcă pe teren, deși mutarea fusese deja făcută.

Totuși, Obi, cel care trebuia să fie înlocuit, a jucat până la final și a marcat al 3-lea gol.

"Le-am cerut scuze lui Lombardo și Castellazzi (nr: asistenții săi) în vestiar. Îmi pare rău pentru reacţia mea, dar aşa sunt eu", a zis antrenorul după meci.

Sezonul trecut, Marius Șumudică și-a împins maseurul într-un meci cu Dinamo, în minutul 80. Acesta aștepta să primească acceptul arbitrului pentru a intra pe teren și a-i oferi îngrijiri lui Florin Lovin. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează