INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELENENSES - FC PORTO 2-0

VIDEO Milenar San Iker » Performanță remarcabilă a lui Casillas: ”Preferam să câștig meciul decât să sărbătoresc cifra istorică”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 10:33

FC Porto a pierdut meciul cu Belenenses, 0-2, iar portarul Iker Casillas a atins aseară borna de 1.000 de meciuri în carieră. Legendarul portar spaniol, 36 de ani, a primit însă două goluri la Lisabona și Porto a cedat șefia după 23 de etape.

Va împlini 37 de ani luna viitoare, dar colecționează record după record. Liderul prezențelor în Ligă a intrat de aseară în clubul select al milenarilor, apărând în al 1.000-lea joc din cariera de profesionist. Casillas și-a stricat însă jubileul la FC Porto, învinsă de Belenenses (0-2) și detronată astfel de la șefie după 23 de etape! "Preferam să câștig meciul decât să sărbătoresc cifra istorică. Trebuie să depășim Benfica", a mărturisit Iker.

Vezi aici video cu rezumatul meciului

Are 25 de trofee

Ales de Buffon între cei 3 portari ce au marcat istoria modernă a fotbalului, "Sfântul" debuta în Bilbao - Real, pe 19 septembrie 1999, deține și una dintre cele mai mici medii de goluri primite pe meci din Europa, 0,9 în 19 ani de carieră. Casillas poate ajunge la 27 de trofee câștigate în carieră dacă va reuși "eventul" cu Porto. 

725 de meciuria apărat Casillas la Real, 108 la Porto și 167 în "naționala" Spaniei. Al doilea spaniol milenar după Raul (1.033)

653 de victorii, 174 de remize și 173 de înfrângeri are Iker în carieră, primind 899 de goluri

167 de meciuria jucat Iker în Ligă, dintre care în 57 nu a primit gol, recorduri ale competiției

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează