INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO » Moment de neuitat la un meci din Spania » Un suporter de 9 ani s-a reîntîlnit cu eroul lui

Foto:http://sevilla.abc.es/
Foto:http://sevilla.abc.es/

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 12:24

În timpul meciului din finalul sezonului din La Liga, dintre Osasuna şi Real Betis, o peluză cu suporterii Osasunei s-a prăbuşit, iar 40 de persoane au fost rănite.


Jucătorii celor două echipe s-au grăbit să îi ajute pe fanii Osasunei, iar Alfred 
N'Diaye, legitimat la Betis, a reuşit să salveze un copil, pe care l-a scos de sub darîmături şi l-a transportat în braţe către medici.

N'Diaye şi copilul de nouă ani s-au întîlnit aseară, cînd s-a disputat partida din turul acestui sezon, dintre Osasuna şi Betis, iar copilul i-a oferit o fotografie cu momentul în care N'Diaye îl ţinea în braţe.

Suporterii Osasunei nu au uitat gestul făcut de jucătorii de la Betis şi i-au aplăudat în picioare la începutul meciului.

Vezi aici video cu întîlnirea dintre dintre N'Diaye şi copil

Vezi aici video cu momentul prăbuşirii peluzei

Osasuna şi Betis au retrogradat sezonul trecut în liga a doua spaniolă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:20

Jucătorii celor două echipe s-au grăbit să îi ajute pe fanii Osasunei, iar Alfred N'Diaye, legitimat la Betis, a reuşit să salveze un copil, pe care l-a scos de sub darîmături şi l-a transportat în braţe către medici. N'Diaye şi copilul de nouă ani s-au întîlnit aseară, cînd s-a disputat partida din turul acestui sezon, dintre Osasuna şi Betis, iar copilul i-a oferit o fotografie cu momentul în care N'Diaye îl ţinea în braţe. Suporterii Osasunei nu au uitat gestul făcut de jucătorii de la Betis şi i-au aplăudat în picioare la începutul meciului. _ emotionant. si in acelasi timp absolut fabuloasa aceasta poveste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează