INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Momente emoționante în Olanda: ploaie de jucării! Mii de plușuri aruncate în tribună copiilor bolnavi!

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 17:02

Meciul Feyenoord - Den Haag 3-2, jucat duminică, a fost întrerupt în minutul 12. Fanii oaspeților au repetat gestul pentru care au fost nominalizați la premiul FIFA pentru suporteri. 

Ce frumos moment pe„De Kuip” din Rotterdam! În minutul 12, meciul Feyenoord - ADO Den Haag (3-2) a fost oprit de arbitru. Fanii oaspeților, aflați la al doilea inel al stadionului, au început să arunce cu plușuri. O ploaie de jucării aterizând în tribuna de dedesubt.

Acolo erau câteva sute de copii bolnavi, pacienți ai spitalului Sofia din Rotterdam, care s-au bucurat enorm, surprinși de plușurile ce păreau că vin din cer. 

Și jucătorii, și spectatorii aplaudau gestul suporterilor lui ADO. Nu era o premieră. În 2016, aceiași fani din Haga fuseseră nominalizați la premiul FIFA după un gest similar făcut tot la o partidă cu Feyenoord. Acțiunea caritabilă „adoptă un pluș pentru un euro” a fost lansată luna trecută la Haga, banii urmând a fi donați spitalului Sofia. Până acum, s-au strâns 30.000 de jucării.

Citește și:

Ajax tiki-taka » Jocul cu pasele cele mai scurte din Ligă, dar Liverpool a câștigat trofeul cu pase mai lungi!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bizantinul
bizantinul  •  16 Septembrie 2019, 23:15

Eu nu vad ceva frumos in asta, in afara de faptul ca au fost copiii la meci. Si un caine se bucura cand ii arunci o coaja de paine. Puteau foarte bine sa le doneze sau sa mearga personal sa le faca cadou. Asa e ca si cand ai arunca un os unui caine. Cred ca e jignitor.

caoradea
caoradea  •  16 Septembrie 2019, 22:01

Au fost cateva sute de copii bolnavi ! Gest fantastic, dar la fel si geatul de a invita copii la un meci de fotbal. Demn de urmat ! As vrea sa vad si eu, cand la noi vor fi invitati copii bolnavi, sanatosi la meciuri, sa se bucure si ei de acest fenomen. Poate si elevi ai scolilor, intrare gratuita, etc. Sau dc gresesc eu si se practica, atunci scuze si felicitari ! Chiar nu am auzit de asa ceva pe la noi, doar cand nu au avut acces spectatorii si au venit femei si copii

112313249330295
Stelian Bejan  •  16 Septembrie 2019, 19:57

No comment.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează