INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI

VIDEO Momente șocante! Un campion european a fost atacat cu un cuțit în timpul meciului

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 09:10

Ricardo Quaresma, atacantul lui Beșiktaș, a fost atacat cu un cuțit de fanii de la Konyaspor, la meciul din Supercupă, scor 1-2. Acesta a fost salvat de managerul echipei sale.

Nebunie la Samsun, în timpul Supercupei Turciei. În minutul 78, când scorul era egal, imediat după golul lui Beșiktaș, fanii radicali veniți din Konya au vrut să se răzbune pe Quaresma. Și au aruncat cu un cuțit spre starul "vulturilor".

Uluit, atacantul portughez a ridicat de pe gazon arma albă și, convins de coechipieri, i-a arătat-o arbitrului, care a anunțat observatorul Federației la marginea terenului. Un ultras a fost luat pe sus de forțele de ordine, dar incidentele nu s-au oprit aici.

La sfârșitul partidei, îmbătați de victorie, huliganii alb-verzi au invadat suprafața de joc, căutându-l pe Quaresma. Voiau să-l linșeze. Lusitanul a fost salvat în ultima clipă de managerul lui Beșiktaș, Ahmet Ateș, care a reușit să-l ducă la vestiar. Quaresma a scăpat nevătămat, cel rănit fiind chiar Ateș. Nu grav însă, anunță presa turcă. 

La partidă a asistat și Mircea Lucescu, noul selecționer al Turciei. Hora, curtat de Maccabi Petach Tikva, nu a fost oprit în lotul Konyei, iar Moke, fost jucător la FCSB, a fost integralist.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
342543089513747
Marcel Popescu  •  07 August 2017, 22:47

Cand nebunii umbla liberi la ce sa te astepti?

sooos1ck
sooos1ck  •  07 August 2017, 13:40

Pacat ca i-am primit in Europa pe turci, nu vad mare diferenta intre ei si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează