INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Momente tensionante la Barcelona - Espanyol 5-0 » Portarul lui Gâlcă, luat la țintă de Suarez și Messi: ”Continuă, nesimțitule!”

Foto: elperiodico.com
Foto: elperiodico.com

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 18:36

Espanyol a fost învinsă categoric de Barcelona în ultimul meci din Primera Division, scor 0-5, însă cel mai mult de pătimit a avut Pau Lopez, portarul titularizat de Costel Gâlcă.

Pe lângă cele cinci goluri primite, goalkeeper-ul a fost ridiculizat constant de vedetele Barcelonei. Conflictul dintre cei trei jucători a pornit la începutul acestui an, în meciul jucat pentru Cupa Regelui. Pau a avut câteva intrări dure la Messi, iar în acest weekend i-a aplicat același tratament și lui Suarez. Lopez a comis câteva faulturi la limita regulamentului, fapt ce i-a enervat pe jucătorii liderului din Primera Division.

După ce a marcat unul din goluri, atacantul uruguayan a celebrat arătând cu degetele spre portarul lui Espanyol, iar după cea de-a doua reușită, în timp ce era felicitat de coechipieri, le-a spus să se uite la Pau Lopez, care era negru de supărare.

Messi nu s-a putut abține nici el și i-a adresat câteva cuvinte dure: ”Și acum ce-o să faci? Continuă, nesimțitule”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  11 Mai 2016, 08:18

Cum l-a impins Suarez p-ala la golul cu capul.Pe fata...Sunt multe greseli de arbitraj si la case mai mari,nu numai la care suntem mici

Vezi toate comentariile (1)
Comentează