INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA // LYON - MONACO 1-2

VIDEO Monaco e dezlănțuită! Mbappe și Falcao au făcut spectacol pe terenul lui Lyon

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 11:01

Căpitanul Falcao şi puştiul Mbappe au fost decisivi pentru monegasci şi la Lyon, 2-1,  după ce au scos-o pe Borussia Dortmund din Ligă.

Un atacant cu care Man. United şi Chelsea au avut prea puţină răbdare, Radamel Falcao, şi un puşti de 18 ani, Kylian Mbappe, de care nimeni n-auzise până acum câteva luni. Ei fac astăzi legea în Franţa! Şi sunt pe punctul de a-i aduce un nou titlu de campioană lui AS Monaco, după 17 ani. Fiecare cu armele lui.

Duminică seară, la Lyon, într-un meci crucial în lupta la titlu, "veteranul" de 31 de ani a deschis scorul cu o lovitură de cap. Al 19-lea său gol în acest sezon din Ligue 1, al 17-lea cu capul.

Incredibil! Iar Mbappe a profitat din nou de viteza şi de execuţiile sale letale pentru a dubla diferenţa. Rezultat final: 2-1 pentru Monaco.

VEZI AICI VIDEO

Încă o demonstraţie de forţă la doar patru zile după ce-o eliminase pe Borussia Dortmund din "sferturile" Ligii (3-1). Un meci decis, se putea altfel?, tot de Falcao şi de Mbappe. Cum? Probabil că ştiţi deja răspunsul. Kylian l-a executat pe portarul Burki cu sânge rece, din apropiere, iar columbianul cu o lovitură de cap. Specialitatea casei.

  • 51 de goluri au înscris împreună Falcao (28) şi Mbappe (23) pentru Monaco în toate competiţiile acestui sezon
  • 18 ani şi 124 de zile. Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istorie cu 14 goluri marcate în Top 5 campionate Europa
  • 7 a fost nota primită de Falcao şi de Mbappe în cotidianul L'Equipe

PROGRAMUL ULTIMELOR 4 ETAPE
1. MONACO (80p)    // Etapa    2. PSG (80p)
Toulouse (a)    35    Nice (d)
Nancy (d)    36    Bastia (a)
Lille (a)    37    St. Etienne (d)
Rennes (d)    38    Caen (a)
St. Etienne (a)    restanţă    -

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează