INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/REAL MADRID-RAYO VALLECANO 2-0

VIDEO Morata preferat lui Benzema ”pentru binele echipei”

Format de Atletico și trecut pe la Getafe, Morata e la Real din 2008 (foto: Reuters)
Format de Atletico și trecut pe la Getafe, Morata e la Real din 2008 (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 12:47

Jose Mourinho şi-a pus la colţ doi dintre atacanţii obişnuiţi. Primul i-a căzut victimă argentinianul Gonzalo Higuain, acuzat direct pentru forma slabă. I-a urmat francezul Karim Benzema, doar rezervă la partida cu Rayo (2-0), lui fiindu-i preferat tînărul Alvaro Morata.

Pentru ultima decizie, ”secundul” Aitor Karanka a explicat că ”aşa se întîmplă întotdeauna. Această alegere rezultă din dorinţa de a-l folosi pe cel mai bun pe fiecare post, pentru binele echipei”. Apoi a precizat: ”În cazul lui Morata, cred că este un lucru bun pentru el şi pentru oamenii care cer mereu conducerii să utilizeze înainte de toate jucători formaţi de club”.

Vezi AICI un rezumat amplu al partidei.

Măsura a avut efect, deoarece Morata (20 de ani) a deschis scorul încă din minutul 3. În schimb, Benzema, şters în ultimele meciuri (în special la duelul cu Manchester United, 1-1 în turul ”optimilor” Ligii), nici măcar n-a fost folosit!

”Nu speram să fiu titular. A fost o bucurie extraordinară. Este incredibil să încep o partidă pe Bernabeu şi să marchez aici primul meu gol”
Alvaro Morata, atacant Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vandersaar
vandersaar  •  18 Februarie 2013, 15:19

Morata merita incredere, e fotbalist, dar trebuie sa aibe multe jocuri in picioare ca sa progreseze.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  18 Februarie 2013, 13:38
Postat de flo_ax pe 18 Februarie 2013, 13:10

Lasa-ma, nene, cu Higuain si Benzema. Higuain e slab rau, dar macar se agita. Benzema e pamant, o aberatie. Baiatul asta e peste cei 2, mai ales ca marcheaza.

da, morata e peste amandoi la un loc. spui numai tampenii...

flo_ax
flo_ax  •  18 Februarie 2013, 13:10
Postat de fanreal.madrid pe 18 Februarie 2013, 12:14

Higuain a fost suspendat pentru meciul de aseară, a primit roșu cu e etapa înainte, cu Sevilla. Să folosiți comentarii licențioase, i s-a dat liber auzi, vă duce capul dar să va informați 5 minute înainte de a scrie ciorna asta vă e silă.

Lasa-ma, nene, cu Higuain si Benzema. Higuain e slab rau, dar macar se agita. Benzema e pamant, o aberatie. Baiatul asta e peste cei 2, mai ales ca marcheaza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează