INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Mourinho nu s-a putut abține! Scenă amuzantă cu Bobby Charlton: "Pentru asta aveți tot respectul meu" :D

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 09:22

Jose Mourinho a vizitat ieri baza de pregătire a celor de la Manchester United și a oferit un moment simpatic în momentul în care a dat de Sir Bobby Charlton (78 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui United și a naționalei Angliei.

Antrenorul lusitan nu s-a putut abține și și-a adus aminte de semifinala de la Campionatul Mondial din 1966, când Anglia s-a impus, iar în penultimul act a trecut de Portugalia.

"Ați omorât visul naționalei mele în 1966. Având în vedere acest lucru, aveți tot respectul meu. I-ați ucis! (n.r. în glumă)", i-a zis Mourinho lui Bobby Charlton cu zâmbetul pe buze.

Pe stadionul Wembley în fața a aproape 100.000 de oameni, Sir Bobby Charlton a înscris de două ori în poarta Portugaliei, în minutele 30 și 80. Avea să se termine 2-1 pentru că vedeta lusitanilor, Eusebio, a înscris și el.

În finală Anglia avea să învingă Germania de Vest, scor 4-2, după prelungiri. În timpul regulamentar a fost 2-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează