INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Mr. Van Perfect » Iată pe cine ţine Van Gaal rezervă la "naţională"

30 de goluri a marcat RvP sezonul trecut la Arsenal, în PL, fiind golgeterul campionatului // Foto: Reuters
30 de goluri a marcat RvP sezonul trecut la Arsenal, în PL, fiind golgeterul campionatului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 18:55

Robin van Persie, hat-trick salvator la Man. United (3-2 cu Southampton), tocmai a atins bariera celor 100 de goluri în Premier League.

"Pentru mine, Huntelaar e vîrful titular în echipa Olandei. Van Persie este rezerva lui". Aceasta a fost explicaţia lui Van Gaal, după ce l-a fixat pe bancă 90 de minute pe noul golgeter al lui Man. United. Într-un amical pierdut de portocalii cu 4-2 în Belgia!

VIDEO: Vezi AICI tripla lui Van Persie!

Răspunsul lui Robin, la Manchester. Un gol la 3-2 în faţa lui Fulham. Şi alte trei reuşite cu Southampton. Exact cîte avea nevoie pentru a ajunge la 100 de goluri în Premier League. După 96 la Arsenal în 194 de meciuri de campionat, RvP a devenit deja golgeterul lui Man. United în acest start de sezon.

Van Persie i-a surprins pe jurnaliştii britanici după 3-2 cu Southampton. Nu a vorbit de hat-trick, cerîndu-şi scuze pentru scăriţa eşuată la penalty. "Am fost devastat de ratare. Am vrut să trag tare, dar, în ultima secundă, m-am răzgîndit. Şi am comis-o rău. Cînd eşti condus cu 2-1, n-ai voie să execuţi astfel un 11 metri. Îmi pare rău".

Galeria lui United a uitat de acel penalty. A reţinut numai golurile. Iar supranumele său este "Mister Perfect".

"L-am titularizat de două ori pe Robin şi a dat patru goluri. Băiatul ăsta e fantastic" ( Alex Ferguson, managerul lui Man. United)

"Cum este posibil ca un jucător ca Van Persie să fie rezervă? Numai la Van Gaal se poate!" (De Telegraaf, cotidian olandez)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
syodexter
syodexter  •  09 Septembrie 2012, 03:56

Parerea mea este ca un jucator cum este RVP nu poti sa il ti pe banca . Acest baiat poate face o ocazie de gol sau sa marcheze din nimic si cand are sanse de gol nu prea rateaza . Oricm respect van gaal respect Olanda ptr fotbalul si fotbalisti pe care ii are.

princeofpersia
princeofpersia  •  04 Septembrie 2012, 11:46

Van Persie nu joaca la nationala precum la club, s-a vazut la Euro. Si in preliminariile precedente, Huntelaar a fost golgheterul Olandei. Oricum ne-o luam si de la Estonia, dar de la Olanda:))

ralffy_mr
ralffy_mr  •  04 Septembrie 2012, 11:25
Postat de vl1717 pe 04 Septembrie 2012, 10:27

nu'i rau avem si noi o sansa cu van gaal pe banca...

avem sanse doar daca jucam cu violatoarea din tulcea ca varf!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează