INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSAR STEAUA

VIDEO Muşcă BOAteng! » Omul adus pe 12 milioane € de la Milan le-a oferit ”minerilor” încă 3 puncte

Balonul expediat de Boateng (în verde) se va opri în plasa porții Mainzului
Foto: Gulliver-GettyImages
Balonul expediat de Boateng (în verde) se va opri în plasa porții Mainzului Foto: Gulliver-GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 23:23

Adversara de miercuri a Stelei n-a strălucit, fiind ajutată şi de arbitru, care le-a refuzat gazdelor un penalty. Dar Kevin Boateng poate lovi letal în orice clipă


La Mainz, Schalke a bifat ieri a doua victorie consecutivă în campionat, după 2-0 cu Leverkusen. Şi din nou fără gol primit: 1-0. Altfel spus, Steaua poate să vină! Dar lucrurile nu stau chiar aşa de bine.

Click aici pentru VIDEO!

O şansă, un gol
"Minerii" or fi punctat la "moral", însă jocul lor încă scîrţîie. Şi aici e speranţa roş-albaştrilor într-un rezultat bun, miercuri, pe Veltins Arena. Schalke s-a chinuit să lege ceva şi dacă nu era execuţia lui Kevin-Prince Boateng (35) cine ştie cum s-ar fi terminat. Ghanezul transferat de la Milan contra 12 milioane de euro a decis întîlnirea profitînd de pasa greşită a unui adversar: şut plasat, de la 18-19 metri, bară-gol. La prima oportunitate a oaspeţilor!

Au tremurat o repriză
În avantaj pe tabelă, oaspeţii au stat la cutie în partea secundă şi au căutat să profite pe contraatac. O tactică ce putea eşua repede dacă arbitrul Sippel nu-i refuza Mainzului un penalty clar, la faultul lui Matip asupra lui Choupo-Moting (51). Scăpaţi de pedeapsă, "minerii" ar fi putut închide meciul devreme, dar Draxler (56) şi Aogo (59), din lovitură liberă, n-au reuşit să puncteze. Şi aşa, Schalke a tremurat pînă la final.


MAINZ - SCHALKE 0-1
(K.P. Boateng 35)
SCHALKE: Hildebrand - Uchida, Matip, Höwedes, Aogo - Neustädter, Höger (69 Jones) - Farfan (90 Meyer), K.P. Boateng (82 Goretzka), Draxler - Szalai. Antr. J. Keller

Szalai, zero!
Modest la Bucureşti, contra "tricolorilor", şi rezervă la Budapesta, cu Estonia, ungurul Adam Szalai a confirmat şi ieri forma slabă pe care o traversează. Integralist la Schalke, atacantul n-a reuşit să-şi creeze nici măcar o ocazie! Bilanţul său: 0 şuturi la poartă, doar 33 la sută din dueluri cîştigate!

S-au împăcat cu poliţia
Fanii Stelei care fac deplasarea la Gelsenkirchen pot sta liniştiţi. După ce anunţase că nu va mai asigura securitatea la meciurile lui Schalke pe Veltins Arena, poliţia germană a revenit la sentimente mai bune în urma unei discuţii cu şefii clubului şi miercuri va fi din nou pe stadion.


73 de pase greşite au dat ieri jucătorii lui Schalke, dintr-un total de 438

46 la sută dintre duelurile avute au cîştigat oamenii lui Jens Keller

10 şuturi spre poarta adversă a expediat Schalke, faţă de 14 ale gazdelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stau_dar_nu_stau_bine
stau_dar_nu_stau_bine  •  15 Septembrie 2013, 10:24

iat tu o sa te uiti la tv ... iti trimit niste seminte ??

mariuspc
mariuspc  •  15 Septembrie 2013, 09:57

Miercuri o sa muste si din oi .))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează