INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO N-a cruțat pe nimeni! » Dani Alves a dat de pămînt cu șefii Barcelonei și cu presa din Madrid: "Nu m-au respectat!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 19:59

Dani Alves a susținut astăzi o conferință de presă de 40 de minute în care a dat cărțile pe față. Fundașul n-a iertat pe nimeni, oferind declarații acide la adresa conducerii Barcelonei și a jurnaliștilor din Madrid.

"Am mai multe variante de transfer, dar voi lua o decizie după finala Ligii Campionilor. Nu înainte, pentru că dacă fac asta nu mă voi mai putea concentra pe ceea ce am de făcut la Barça".

Nu se simte respectat

Apărătorul de 32 de ani se simte nedreptățit de club: "În acest moment vă pot spune că e exclus să mai continuu la Barcelona. Președintele Bartomeu știe ce trebuie să facă pentru ca eu să rămîn. Dacă va face asta, bine, dacă nu, la fel de bine.

Am îndurat mult. Am ascultat o grămadă de prostii și mizerii, nu am fost respectat. Dar am și eu o limită și am ajuns la ea: nu vreau decît să mă apăr în fața prostiilor care se spun despre mine.

Nu voi accepta să minimalizeze ceea ce fac și ce am făcut pentru acest club. Mi-a fost foarte greu, clubul nu m-a apreciat, nu mi-a arătat respectul pe care îl merit".

Oferta Barcelonei, cea mai mică!

Brazilianul recunoaște că la discuțiile cu Josep Maria Bartomeu, președintele clubului catalan, a pus anumite condiții. Alves consideră jignitoare oferta pentru reînnoirea contractului.

"Trebuie să mă apăr în fața tuturor tîmpeniilor care s-au spus despre mine și despre ceea ce fac. Sînt 200 la sută dedicat echipei, dar față de club nu cred că am ajuns nici la 10 la sută.

Mi-ar plăcea să rămîn la Barça, dar nu pentru orice preț. Nu vorbesc doar despre bani aici, trebuie să existe respect. Altul în locul meu nu ar fi făcut ceea ce am făcut eu pentru acest club. Dacă nu voi fi respectat, voi căuta altă echipă.

Nu șantajez clubul, doar apăr ceea ce e al meu. Voi face asta indiferent unde voi juca, pentru că am muncit mult pentru a reuși și nu nu voi da cu piciorul acum la tot ce am construit toată cariera.

Ultima mea discuție cu președintele a fost în urmă cu mai puțin de o lună, dar nu fac public ce am vorbit pentru că sînt educat.

Nu-mi plac comparațiile, dar pot să vă spun că sînt mai apreciat în afară decît la Barça. Oferta Barcelonei pierde la scor în fața celorlalte.

În urmă cu 6 luni, clubul nu a vrut să-mi prelungească înțelegerea. Asta pînă la interdicția FIFA de a face transferuri. Apoi, da, au vrut să semnez un nou contract cu orice preț. Dacă nu mi se face o ofertă la nivelul valorii pe care o am, o să caut altă echipă.

Trăiesc fotbalul la intensitate mai mare decît cel mai înfocat culé. Nu știu să trăiesc altfel. Dacă fanii se simt jigniți, îmi pare rău. Eu apăr aceste culori din toată inima", a spus brazilianul.

Silenzio Marca

Alves a refuzat să răspundă la întrebările jurnalistului de la Marca :  "Trecem mai departe, nu răspund întrebărilor venite de la Marca! Marca e un gunoi! Îmi pare rău pentru tine, dar doar pentru tine".

Nu a iertat nici jurnalul de știri din sport de la postul TV Cuatro: "E o rușine ce au făcut cei de acolo! Fac mult rău sportului, se întîmplă acolo niște lucruri jenante. În ziua în care Barcelona a luat titlul, nu au dat nici o imagine de la festivitate, dar au dat imagini cu echipe din Madrid".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1604654263109853
Ionut Mantog  •  26 Mai 2015, 15:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  26 Mai 2015, 11:56

super jucator

953134424750675
Marco Turky  •  26 Mai 2015, 11:24

Pai cum sa dea imagini cu Barca mah? dupa ce v-ati batut joc de fotbal...M-ai bine ar fi dat de la Eibar sa vedeti si voi cum v-ati batut joc de un oras intreg...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close