INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

VIDEO Nebunie pe „Villa Park”! Fanii au invadat terenul și i-au luat pe sus pe jucători după calificarea dramatică în finala Cupei Ligii

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 16:11

Aston Villa e iar în finala Cupei Ligii Angliei. A învins-o pe Leicester, 2-1, grație unui gol în prelungiri. În tur, scorul a fost 1-1. La final, fanii gazdelor copleșindu-i pe stewarzi după fluierul final.

  • A doua finalistă se decide azi, după meciul Manchester City - Manchester United, care se joacă azi, de la 21:45. În tur, City a învins cu 3-1

Aston Villa, o echipă care a revenit după trei ani în Premier vara trecută și care trage cu dinții acum să reziste în elită, având doar două puncte deasupra liniei retrogradării, va juca finala Cupei Ligii Angliei. Un trofeu pe care l-a cucerit de cinci ori, ultima dată în 1996. În urmă cu 24 de ani. 

Rezervele egiptene, decisive 

Marți seară, a câștigat semifinala cu Leicester în al doilea minut de prelungire. Și fanii au invadat terenul, copleșindu-i pe stewarzi. Noroc că jucătorii n-au pățit nimic. În timp ce oaspeții au fost escortați de forțele de ordine, suporterii i-au purtat pe brațe pe favoriți, eroul fiind Trézéguet. Intrat cu doar un sfert de oră înainte, egipteanul a înscris golul victoriei. Coincidență sau nu, la centrarea compatriotului El Mohamady, folosit numai în ultimele șase minute. 

„A fost o eliberare a emoțiilor”  

Villa riscă o amendă mare, dar managerul Dean Smith nu e supărat. „Atât timp cât comportamentul susținătorilor e OK, n-am nicio problemă că au pătruns pe gazon. A fost o eliberare a emoțiilor”, afirmă el, recunoscând că „și eu eram pe teren când am marcat, era foarte greu să nu fiu acolo. Villa Park e un loc special. Știam că atmosfera va fi la fel de fierbinte ca la nivelul nivelul ierbii”.

„Această calificare înseamnă enorm. Avem o istorie bogată în Cupa Ligii și aș fi tare mândru dacă am cuceri trofeul a șasea oară” 
Dean Smith, manager Aston Villa 

9 finaleare Aston Villa în Cupa Ligii Angliei; până acum, a cucerit trofeul de cinci ori

Henț clar, penalty refuzat lui Leicester 

Aston Villa e în finală, însă Leicester protestează pentru o lovitură de pedeapsă evidentă care i-a fost refuzată la hențul lui Nakamba după șutul lui Maddison. Nici arbitrul Mike Dean nu a dat penalty, deși faza s-a întâmplat chiar în fața lui, nici VAR nu a acționat. 

„A fost clar. A ridicat mâna pentru a opri mingea. Se poate vedea reacția jucătorilor când vezi reluarea. Nu înțeleg cum de n-am avut 11 metri”, a declarat managerul Brendan Rodgers. 

Citește și: 

Dramatism în Cupa Italiei: AC Milan e în semifinale după un meci decis în prelungiri! Cine a fost eroul echipei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează