CAMPIONATE    •   BRAZILIA

VIDEO Neymar a izbucnit în plâns în timpul unei emisiuni! Nu se aștepta la ce i-au pregătit producătorii

Joi, 21 Iunie

Neymar s-a întors acasă. Superstarul brazilian a acceptat propunerea producătorilor emisiunii "Visitando o Passado" (Vizitând trecutul). O Globo a realizat o "replică" a ceea ce a fost căminul lui Neymar, situat în San Vicente, pe litoralul din Sao Paulo.Nu a avut mereu totul. La fel ca mulți alți sportivi, Neymar a crescut într-o familie săracă. Talentul lui și dorința de a avea o viață mai bună l-au adus unde este astăzi. Acum are cele mai scumpe mașini, proprietăți în mai multe țări și își permite să cumpere orice își dorește. Întoarcerea în trecut l-a copleșit însă pe fotbalist.

Momentul în care și-a amintit de casa în care a copilărit a fost unul cutremurător pentru atacant. N-a putut să spună decât: "Aici a început totul", după care a izbucnit în plâns.

Alături de jucător au fost părinții săi și sora, Rafaella, dar și iubita Bruna Marquezine, care l-au consolat când amintirile l-au copleșit. Nici ei n-au rezistat emoțiilor, având ochii în lacrimi în timp ce povesteau cum s-au luptat cu sărăcia. 

Neymar și-a încurajat fanii să urmărească emisiunea: "Puteți vedea unul dintre cele mai frumoase omagii care mi-au fost dedicate".

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase