INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Neymar, petrecere extravagantă cu peste 200 de oameni: toți invitații au fost puși să se îmbrace în roșu » Cum a apărut Dani Alves

Petrecere Neymar // FOTO: Twitter
Petrecere Neymar // FOTO: Twitter

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 13:39

Atacantul brazilian Neymar împlinește azi 27 de ani. Starul lui PSG a ignorat accidentarea de la metatarsian şi şi-a invitat colegii la petrecerea. Le-a impus tuturor tonul vestimentar şi le-a oprit dispozitivele smart la garderobă.

Neymar nu va mai juca fotbal până la începutul lunii aprilie, dar asta nu-l împiedică deloc să se distreze. S-a nimerit la fix recidiva accidentării de la al cincilea metatarsian al piciorului drept, chiar în ajunul celei de-a 27-a aniversări. Atacantul brazilian n-a vrut să perturbe programul colegilor de la PSG şi al antrenorului Tuchel (mâine joacă în Cupă cu Villefranche-sur-Saône), devansând cu o zi party-ul organizat lângă Palatul Élysée. Şi să-i mai facă să uite de amărăciunea primei înfrângeri din Ligue 1 în acest sezon, 1-2 la Lyon, duminică.

 

Peste 200 de invitaţi

Pentru fastuosul eveniment a ales Pavillon Gabriel, din al VIII-lea arondisment al capitalei franceze, şi roşul drept culoare tematică la afişul "Neymar JR'S: Nuit Rouge". Şi a predominat vestimentaţia în tonuri sângerii, accesorizată cu negru, inclusiv cârjele ce-l ajută pe internaţionalul carioca pentru deplasare au fost asortate!

 

 

 „Tot ce îmi doresc de ziua mea este un metatarsian nou pentru a putea fi pe teren și să joc fotbal, ceea ce iubesc cel mai mult”Neymar, între lacrimi

 

Au fost peste 200 de amici ai golgeterului, între care DJ-ul francez Bob Sinclar, cântăreţul brazilian Wesley Safadao sau proaspătul campion mondial la surf Gabriel Medina. Cărora li s-au reţinut dispozitivele smart la garderobă! Precedenta aniversare, în circumstanţe similare, l-a deranjat pe căpitanul lui Sochaux, Florian Tardieu, ce a considerat-o "o lipsă de respect". Chiar şi aşa, PSG s-a calificat atunci fără probleme, cu 4-1.

Dani Alves a făcut senzație într-un costum roșu, de la Dolce&Gabbana, cu inserții aurii și imprimeu cu coroane.

 petrecere neymar 2

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează