INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

VIDEO Nici Messi, nici Ronaldo » Fostul antrenor de la Real Madrid are o variantă supriză în privința celui mai bun fotbalist din istorie

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 11:27

Cristiano Ronaldo (33 de ani) nu este cel mai bun fotbalist din istoria lui Juventus Torino, crede John Toshack (69 de ani). Fostul antrenor al lui Real Madrid îl numește pe John Charles în această postură.

Cristiano Ronaldo a avut un impact imens asupra clubului din Torino, dar nu i-a cucerit pe toți oamenii implicați în fenomen. John Toshack, antrenor galez care a pregătit Real Madrid în două mandate, în sezonul 1989/1990 și în 1999, a fost pus să analizeze transferul lui Ramsey la Juventus. Tehnicianul a deturnat discuția.

"Galezii sunt foarte mândri să îl vadă pe Ramsey semnând cu un club atât de important, unul la care a jucat chiar marele John Charles. Când am debutat în fotbal el juca deja acolo. M-a învățat tot ce știu. Eu îl consider pe Charles cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Chiar mai mare decât Cristiano Ronaldo, da. Asta e părerea mea", a declarat Toshack conform Calciomercato.

John Charles, legenda Țării Galilor

John Charles, decedat în 2004, este considerat de galezi cel mai mare fotbalist din istorie. 

Vârful născut la Swansea, în 1931, și-a făcut debutul în fotbalul mare la Leeds United, pentru care a marcat 157 de goluri în 297 de meciuri. A urmat transferul la Juventus. În cele 5 sezoane petrecute la Torino a punctat de 108 ori.

15goluri în 38 de meciuri are Charles în naționala Țării Galilor

Vezi și: 

VIDEO Ianis Hagi și-a făcut echipa ideală » Messi, Ronaldo și Mbappe nu lipsesc din ea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Ianuarie 2019, 14:11

***a! nu a auzit nimeni de asta! si daca e dinainte de 1990 ,e praf,pana atunci fotbalul parca era slow motion fata de acum!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează