INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Nici un corner, nici un şut » Celta urcă în elită după un ”pact de neagresiune” cu Cordoba

Jucătorii Celtei celebrează revenirea după 5 ani în primul eșalon spaniol (foto: As)
Jucătorii Celtei celebrează revenirea după 5 ani în primul eșalon spaniol (foto: As)

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 11:08

Se întîmplă şi la case mai mari: promovare cu scandal reuşită de Celta. Formaţia din Vigo a urcat în La Liga în urma meciului cu Cordoba, terminat 0-0, în care scopul a scuzat mijloacele. Cele două echipe nu s-au omorît cu firea pentru a obţine fiecare punctul necesar: Celta să ajungă în elită, adversarii să prindă ”barajul” de promovare.

Vezi jos cu video cu o fază-simbol a partidei.

”Statisticile confirmă pactul de neagresiune din Balaidos”, a titrat ”Marca”. Cifrele oferite de cotidianul madrilen sînt elocvente: Nici un corner, nici un şut la poartă ori pe poartă, doar şapte faulturi, nici unul de galben...”. Suficient ca ”ambii portari, Sergio y Alberto, să dispute una dintre cele mai liniştite partide din cariera lor”.

1.591 de pase (741 Celta, 850 Cordoba) au adunat ambele echipe, aproximativ cîte dă singură FC Barcelona într-un meci

* În Spania s-a schimbat regulamentul de promovare. În La Liga au urcat direct La Coruna şi Celta. Completarea va fi după baraje: întîi Cordoba-Valladolid şi Hercules-Alcorcon, urmînd ca învingătoarele să dispute o finală pentru ultimul loc promovabil.

 

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
night_wolf
night_wolf  •  04 Iunie 2012, 14:33

Ma bucur ca a promovat Deportivo.

red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  04 Iunie 2012, 14:28

celta vigo aleeee celta vigo alee... au promovat unele din cele mai iubite echipe din Europa :) super depor si celta vigo :)

flaviulucianr
flaviulucianr  •  04 Iunie 2012, 12:19

au promovat in Primera Division: Deportivo La Coruna (sunt fericit pt ca este echipa mea de suflet din Spania) cu 91 de puncte, urmata de Celta cu 85 de puncte - cele 2 au promovat direct, iar pentru al treilea loc promovabil vor juca meciuri de baraj Valladolid, Alcorcon, Hercules Alicante (echipa lui Thiago Gomes, fostul jucator al Stelei, care joaca titular acolo meci de meci....va dati seama ce jucator a pierdut Steaua, aviz marilor asa zisi manageri din Romania, sau patroni care decid soarta unui jucator, doar pt ca nu e roman si au preferinte nesustinute de jocul fiecaruia) si Cordoba care in acest meci a obtinut exact punctul de care aveaua nevoie pt a juca la baraj...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează