INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Noul Zidane arată ca vechiul! Theo, al treilea fiu al lui "Zizou", fază magică pentru Real Madrid U15

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 07 februarie 2017 12:46

Theo Zidane Fernandez a impresionat publicul printr-o fază superbă de tehnică într-un meci disputat de juniorii sub 15 ani ai lui Real Madrid.

Theo amintește prin lejeritatea cu care trece de adversari de mult mai celebrul său tată, antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane.

Theo primește mingea în propria jumătate de teren, avansează în careul advers și reușește să facă un dribling specific lui Cruyff prin care trece de adversarul său. Urmează un un-doi cu un coechipier, Pablo Suarez, care finalizează fără probleme.

Zinedine Zidane este unul din puținii foști jucători de fotbal ai cărui copii i-au călcat pe urme. El are patru copii, Enzo Alan, Luca, Theo și Elyaz.

Toți patru sunt la Academia lui Real Madrid.

Enzo este component de bază la echipa a doua, debutând în acest sezon și pentru echipa mare în Cupa Spaniei unde a marcat și un gol.

Luca este tot la echipa secundă a clubului, Theo este la cadeți B iar Elyaz la juvenili A. Enzo , Theo și Elyaz sunt mijlocași în timp ce Theo este portar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
thedronius
thedronius  •  07 Februarie 2017, 13:39
Postat de dinamo_fan pe 07 Februarie 2017, 13:02

nu mai dati stiri din astea ca pe stelisti nu-i intereseaza. si oricum nu au auzit ei de Theo Zidane. un scandal ceva la Dinamo ar fi de 1000 de ori mai interesant.

Am un feeling ca pe asta nu cred ca il transferati :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Februarie 2017, 13:02

nu mai dati stiri din astea ca pe stelisti nu-i intereseaza. si oricum nu au auzit ei de Theo Zidane. un scandal ceva la Dinamo ar fi de 1000 de ori mai interesant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează