CAMPIONATE  ·  CM CLUBURI

VIDEO Numai roşu există în 2013! » Bayern, campioana lumii: 2-0 aseară în finala cu Raja. Al 5-lea trofeu în acest an

Articol de — Duminica, 22 Decembrie 2013, 00:00

După două Cupe Intercontinentale (1976 şi 2001), bavarezii cîştigă şi Mondialul, în Maroc. Al 3-lea titlu de CM pentru Guardiola: două cu Barca


Acesta a fost anul Bayern. Anul roşu. Champions, Bundesliga, Cupa Germaniei, Supercupa Europei, iar acum Mondialul cluburilor. Cinci trofee într-un an. Dacă ar fi cîştigat şi Supercupa Germaniei, avea chiar tot.

Click aici pentru VIDEO!

În faţa gazdei Raja, surprinzătoarea finalistă marocană care şi-a ales noul antrenor, pe tunisianul Benzarti, cu numai cinci zile înaintea competiţiei, bavarezii s-au jucat aseară. Şi cu adversarii, şi cu ocaziile, şi cu nervii lui Guardiola, furios după o gafă a lui Neuer cînd roş-albii aveau deja 2-0 (goluri Dante 7, Thiago 22, întîia reuşită a spaniolului la Bayern).

Tehnicianul munchenezilor, 42 de ani, este primul (şi dintre jucători, şi dintre antrenori) cu 3 victorii finale la Mondialul cluburilor. Primele două, cu Barca: 2009 şi 2011. Din doi în doi ani, Pep e campionul lumii.
Declarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (2)

radu.de.la.faru  •  22 Decembrie 2013, 10:52

normal si corect ar trebuii sa participe cate o echipa din EUROPA, ASIA ( incluzand AUSTRALIA ), AFRICA si CELE DOUA AMERICI si sa se dispute tot in JAPONIA , si la tragerea la sorti sa fie CAPI de SERIE din EUROPA si CELE DOUA AMERICI

eucutine  •  22 Decembrie 2013, 09:26

ce porcarie de competitie...au schimbat Cupa Intercontinentala cu mascarada asta. Acolo, desi era un singur meci, era un meci adevarat!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1