INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO ”Palmă” lui Mancini» Tevez a fost decisiv la reintrarea la City după 6 luni

Relația dintre Tevez și Mancini tinde să se amelioreze
Relația dintre Tevez și Mancini tinde să se amelioreze

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 12:42

Carlos Tevez a ţinut să-i arate lui Roberto Mancini că a greşit cînd l-a îndepărtat din lotul lui Manchester City. Şi a reuşit încă de la prima reapariţie în tricoul ”cetăţenilor”. Introdus în minutul 66, atacantul argentinian a inventat o pasă (78) din care francezul Nasri a adus victoria cu Chelsea, 2-1 în Premier League.

Vezi aici un rezumat al partidei.

”Mă bucur că m-am întors, cu atît mai mult cu cît am cîştigat. Vreau să arăt că pot fi un jucător care ajută echipa”, a declarat cel alintat ”Apaşul”. El a fost exclus de managerul Roberto Mancini din efectivul lui City în septembrie, cînd a refuzat să intre în meciul din Ligă cu Bayern. Ulterior, a petrecut circa patru luni în Argentina, apoi a revenit la Manchester şi a fost reprimit după ce şi-a cerut scuze.

Mancini a zis: ”Sînt fericit pentru Carlos. A jucat bine, chiar dacă nu este într-o formă foarte bună. Nu cred că e pregătit sută la sută, dar ştie fotbal, ceea ce poate compensa multe”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
flo_ax
flo_ax  •  22 Martie 2012, 16:12

pe zi ce trece va asemanati tot mai mult cu prost.ro sau cancan! O fi Mancini primul antrenor nebun, cu afinitati masochiste! simte ca are o echipa prea puternica si se poate lipsi de jucatori exponentiali. O sa inceapa si Mourinho sa-l excluda pe Ronalda sau Pep pe Messi! Asa, just for fun! Tevez si-a dat palme singur! Ce mm mai vrei de la viata, cand esti platit indecent, regeste ca sa fii in forma si sa joci fotbal?

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  22 Martie 2012, 15:35

de obicei jucatorul este cel care greseste, antrenorul doar il pedepseste. Tevez a facut prostioare si sa zica merci ca mancini l-a iertat

stancuvlad
stancuvlad  •  22 Martie 2012, 15:08

PALMA =)))))) Aoleoooooooooooooooo Hai ca asta este exagerat chiar si pentru nulitatile de voi....Chiar nu inteleg cum puteti sa va uitati in oglinda si sa suportati ce vedeti acolo....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează