INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Panică pe "Bernabeu"! Clipe de coşmar pentru Sami Khedira

Khedira, în fund, revenindu-şi cu greu din şoc // Foto: Guliver/GettyImages
Khedira, în fund, revenindu-şi cu greu din şoc // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 22:45

Meciul din "16-imile" Copei del Rey a fost întrerupt în minutul 49. Neamţul Madridului şi-a revenit după cîteva secunde, fiind înlocuit şi trimis la spital marţi noapte. A fost externat ieri dimineaţă.

De-abia începuse repriza a doua pe "Bernabeu". Era minutul 48 şi 47 de secunde cînd doi jucători, Sami Khedira şi David Garcia, mijlocaşul Cornellei (D3), s-au repezit în aer spre minge, aproape de tuşă, după degajarea portarului oaspeţilor.

VIDEO: Vezi AICI accidentarea terifiantă!

Angajament total, nici unul nu s-a protejat, nici unul n-a fost interesat de adversar. În săritură, Garcia a atins primul balonul. O fracţiune de secundă mai tîrziu, l-a lovit pe Khedira cu umărul în tîmplă şi cu genunchiul în piept!

Jocul a continuat 15 secunde
Şocat de contactul violent, neamţul s-a prăbuşit pe gazon, groggy. Cu o mînă se ţinea de cap, ridicînd-o pe cealaltă, moale, pentru a face semn medicilor că e grav. Stupefiant, arbitrul Gonzalez n-a oprit jocul!

A lăsat Realul să termine atacul, încă 15 secunde, apoi l-a observat pe Khedira. Mijlocaşul Madridului era întins pe spate şi nu mai mişca. Avea ochii închişi. 50.000 de oameni în tribune priveau speriaţi.

James, decarul albilor, a fost primul lîngă coechipierul său. Alarmat, s-a întors spre bancă, cerînd sprijin. Arbitrul i-a dat primul ajutor, deschizîndu-i gura pentru a-l împiedica să-şi înghită limba.

Atunci s-a trezit Khedira şi a început să mişte încet mîinile. Cînd au apărut doctorii, s-a ridicat în fund, dar avea privirea pierdută, confuză. Aşa era şi după ce a ieşit la marginea terenului.

A mai jucat 3 minute
Curios, s-a întors pe gazon, iar Ancelotti n-a reacţionat. Dar în minutul 55 n-a mai putut. De-abia atunci a fost scos din teren şi schimbat cu Jese. În timp ce înlocuitorul său marca pentru 5-0 la revenirea după 8 luni şi jumătate (a avut ruptură de ligamente încrucişate la genunchi), Sami ajungea la spital, unde a rămas toată noaptea. Rezultatele testelor neurologice au fost bune şi ieri dimineaţă a fost externat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close