INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - LEIPZIG

VIDEO Pasă la Moș Crăciun » Un jucător de la Bayern, fentat de reclame :D

Munchenezul Thiago e imposibil de deposedat
Munchenezul Thiago e imposibil de deposedat

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

Bavarezul Thiago a crezut că are în stânga sa un coechipier și i-a trimis balonul. În realitate era un Moș virtual, dintr-o reclamă electronică aflată pe margine.

Revelația lui 2016 în Bundesliga, promovata RB Leipzig, n-a avut nicio șansă miercuri seară la Munchen. Mai ales după ce a rămas în inferioritate, la 0-2, în minutul 30. Iar adversarul, Bayern, a părut să joace la un moment dat în 12!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În repriza secundă, aflat undeva la mijlocul terenului, Thiago Alcantara a privit cu coada ochiului în stânga sa și a trimis balonul spre marginea terenului. Către un Moș Crăciun virtual, ce se deplasa paralel cu linia de tușă, pe un panou publicitar electronic!

VIDEO: Vezi AICI faza lui Thiago!

Spaniolul îl confundase cu un coechipier, Juan Bernat, care a trebuit să sprinteze câțiva metri înapoi pentru a prelua mingea ce altfel ar fi ieșit în aut. Asta însă nu i-a știrbit evoluția de gală. Gol, assist și nota 1, "clasă mondială", în Kicker sportmagazin!

Încercați și "Bayern Energy"!

Bavarezii n-au scăpat ocazia de a se amuza pe seama lui RB Leipzig după meci. Pe Twitter, ei le-au sugerat jucătorilor sponsorizați de concernul Red Bull să încerce și o altă băutură revigorantă: "FC Bayern Energy".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează