INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Patronul lui Napoli a fost aproape de tragedie » Yahtul pe care se afla acesta a luat foc! Fabio Cannavaro a filmat incidentul

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 11:51

Viața lui Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, a fost pusă în pericol ieri, după ce yahtul acestuia a luat foc.

De Laurentiis și alte 11 persoane se aflau pe yaht în apele Mării Tireniene, cînd acesta luat foc. Oamenii de la bord au avut noroc că De Laurentiis a lansat la timp apelul de salvare. 

Cauzele incidentului nu se cunosc, iar cele 12 persoane au fost salvate de un elicopter utilitar.

"Din fericire totul s-a terminat cu bine. Evident că am fost speriat. Oricine s-ar fi speriat ", a spus De Laurentiis potrivit presei din Italia.

Incidentul a fost filmat de fostul fundaș italian, Fabio Cannavaro, care a publicat video-ul pe Facebook, fără să știe că De Laurentiis se afla pe acel yaht. 

 

Barca in fiamme nel Golfo di Napoli

Posted by Fabio Cannavaro on Sunday, September 20, 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Septembrie 2015, 14:15

Mai da gres si Mafia cateodata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează