INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

VIDEO Pedeapsă drastică pentru fotbalistul care a lovit un fan cu un șut în gură!

Pol, tricou verde, și-a dat victima pe spate
Pol, tricou verde, și-a dat victima pe spate

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Argentinianul Pol, fostul atacant al Daciei Mioveni, a lovit un spectator în stil Cantona și riscă să stea mult timp după gratii.

Sebastian Pol a îmbrăcat doi ani tricoul Daciei Mioveni, între 2007 și 2009, după care i s-a pierdut urma în America de Sud. A revenit duminică în atenție, printr-un act huliganic care l-a expediat direct în spatele gratiilor.

VIDEO: vezi AICI atacul lui Pol!

În finalul meciului cu Universidad Catolica (1-4), atacantul lui Audax Italiano s-a cățărat pe gardul care desparte terenul de tribune și cu piciorul drept a lovit un fan în figură.

Jucătorul argentinian de 28 de ani a reacționat la insultele suporterului. Exact cum procedase și Eric Cantona, în 1995, pe când evolua la Man. United. Francezul a fost suspendat atunci 8 luni, însă Pol a încălcat legea violenței pe stadioane și riscă între 18 luni și 3 ani de închisoare!

De altfel, imediat după meci, polițiștii l-au luat din vestiar și l-au dus la secție. Argentinianul va avea de suferit inclusiv în plan sportiv. Îl așteaptă până la 10 etape pe tușă.

"Pol m-a lovit în față. Am să depun o plângere împotriva lui"
Cristobal Aztorquiza, fanul agresat

20de meciuri, 5 goluri, a bifat Sebastian Pol la Mioveni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează