INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA/MANCHESTER UNITED-QUEEN'S PARK RANGERS 2-0

VIDEO Penalty gratis » United a avut nevoie de ajutorul arbitrilor ca s-o bată pe QPR

Rooney a ”dezghețat” tabela dintr-un 11 metri făcut cadou de arbitri (foto: Reuters)
Rooney a ”dezghețat” tabela dintr-un 11 metri făcut cadou de arbitri (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 17:42

Manchester United o ţine pe concitadina City la distanţă prin a 25-a victorie stagională, 2-0 cu Queen's Park Rangers. Triumful formaţiei pregătite de Alex Ferguson a fost însă favorizat de o gravă eroare de arbitraj, petrecută la 0-0.

Faza cu pricina s-a petrecut în minutul 15. La o combinaţie rapidă, Ashley Young a pătruns în careul oaspeţilor. Cînd a primit mingea se afla într-o flagrantă poziţie de ofsaid, dar asistentul nu a semnalizat nimic. Mijlocaşul ”diavolilor” a continuat şi a căzut teatral cînd Shaun Derry abia dacă l-a atins cu mîna. ”Centralul” Mason n-a stat pe gînduri. A acordat penalty şi l-a eliminat pe jucătorul lui QPR. Rooney n-a ratat de la punctul cu var şi a deschis scorul prin al 22-lea său gol în actuala ediţie din Premier League. VIDEO

După acest ajutor, misiunea liderului a devenit mai simplă. Veteranul Paul Scholes a făcut 2-0 cu o execuţie frumoasă (68 VIDEO) pentru încă un pas al lui United în cursa de păstrare a titlului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
lupopa
lupopa  •  08 Aprilie 2012, 23:41
Postat de anubisj pe 08 Aprilie 2012, 20:55

Și în fiecare an ați avut arbitrii de partea voastră. Spune-mi un meci în care să fiți furați? Ai mult de căutat. Oricum, anul ăsta , dacă nu vă băgau arbitrii în meci de multe ori, erați pe 3-4.

toate echipele mari is avantajate stii bine asta , din toate campionatele si vor fii mereu la fel , dar sa nu recunosti valoarea unei echipe care ii la 20 de puncte in fata voastra ii destul de nasol si sa nu spun si incorect sa dai vina strict pe arbitri , mai ales dupa 2 infrangeri foarte clare , stima si respect mai vb

anubisj
anubisj  •  08 Aprilie 2012, 20:55
Postat de lupopa pe 08 Aprilie 2012, 20:19

tu vorbeste de echipa ta de actorii care simuleaza orice fault , poate nu ai vazut penalty cu AC Milan inventat de arbitru , asa ca ciocu mic si joc de glezne :)))

Și în fiecare an ați avut arbitrii de partea voastră. Spune-mi un meci în care să fiți furați? Ai mult de căutat. Oricum, anul ăsta , dacă nu vă băgau arbitrii în meci de multe ori, erați pe 3-4.

lupopa
lupopa  •  08 Aprilie 2012, 20:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ficare au un sezon mai prost poti sa recunosti si tu asta , anu acesta nu sau axat asa mult pe competiti externe pt ca nu au lot pt asa ceva , dar nu uita ca in ultimi 4 ani au jucat 3 finale si ii si aia o performanta .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează